Több mint biztató játék Dunaharasztin

A felkészülés egyik legkeményebb szakaszába lépő Csepel FC felnőtt labdarúgó csapata a nyáron jelentősen megerősödött Dunaharaszti MTK otthonában játszott edzőmérkőzést.

A mérkőzést követően Nagy Zoltán vezetőedzőnk elmondta, hogy nem volt elégedetlen a látottakkal az ugyancsak a harmadosztályt megcélzó DMTK ellen, s minden jel arra utal, hogy ismét egy egységes, a bajnokságban meghatározó csapat formálódik Csepelen.

Dunaharaszti MTK – Csepel FC 3:1 (0:1)

Gólszerzőnk: Torda Bence

Csepel FC I. félidő: Papp Botond- Mészáros Roland, Haraszkó Sándor, Teplán János, Kristóf Gergő, Mohácsik Gábor, Aczél Zoltán, Gauzer Levente, Németh Zoltán, Bencze Márton, Torda Bence

II. félidő: Szűcs Krisztián – Vörös Bence, Mészáros Roland, Aczél Zoltán, Gauzer Levente, Lencsés Attila, Mészáros László, Mohácsik Gábor, Torda Bence, Mankó Dávid, Tolnay Rokkó

A felkészülés ezen szakaszában elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Egyre jobban “tanulom” a játékosokat, az eddig látottak alapján nagyon tetszik a csapat egysége, moralitása. Egy rendkívül megerősített, korábbi másodosztályú labdarúgókkal teletűzdelt csapat otthonában abszolút megérdemelten vezettünk a 60. percig, sőt ziccerünk is volt a második találathoz, ám balszerencsénkre Németh Zoli labdája a háló helyett sajnos a kapufán landolt… Hétvégén egy újabb komoly erőpróba vár ránk a Vecsés FC otthonában.