Felkészülés: zápor után gólzápor

Soccer ball in goal. the ball lies on the grass. Sports games of different countries. International football games. Football championship. Multicolored soccer balls.

A hatalmas esőzés okán Halásztelek helyett Csepelen rendezett első felkészülési találkozón együttesünk magabiztosan győzött a szomszédvár csapata ellen.

A megye II. osztályú Halásztelki FC együttese nem késztette különösebb ellenállásra a felkészülés második hetén áteső csapatunkat, akik (hozzávetőleges számítások szerint legalább ) 13 góllal terhelték meg a Csepel- szigeti alakulat hálóját, vendégeink “cserébe” háromszor vették be kapusaink hálóját.

Elsősorban azért kötöttük le ezt a meccset, hogy megfelelő képet kapjunk a nálunk próbajátékon résztvevő labdarúgókról- kezdte a beszámolót Nagy Zoltán edzőnk. Több alapember is hiányzott a csapatból, ennek ellenére láttam szép megmozdulásokat, a lőtt gólok száma pedig több mint biztató a jövőre nézve, ám ennek ellenére ebből a találkozóból messzemenő következtetéseket természetesen nem lehet levonni. Az előzetes terveknek megfelelően készülünk tovább, a következő felkészülési találkozónkat pedig az NB III- as RKSK együttesével vívjuk majd jövő szombaton- mondta el felnőtt együttesünk trénere.