Elkezdődött a felkészülés, edzőmeccs Halásztelken

A Csepel FC felnőtt labdarúgói megkezdték a felkészülést a BLSZ I. osztály 2021/2022- es küzdelmeire. A keret jelentősen nem alakul át, új trénerünkben pedig egy régi ismerőst köszönthettünk.

A július 7- én elkezdett tréning szezon első foglalkozását immáron Nagy Zoltán vezényelte, aki korábban már állt klubunk alkalmazásában mind a felnőtt, mind pedig az utánpótlás korosztályban. A tréner a 2011/2012- es bajnoki szezonban az NB III Alföldi csoportjában az őszi fordulók végeztével az első helyre kormányozta a Csepel FC- t, majd tavasszal a Szolnoki MÁV II ellen 1:0- ra elveszített összecsapást követően némileg váratlanul lemondott posztjáról. A szakember most azonban örömmel tett eleget az újabb felkérésnek: – Ismételni fogom egykori önmagamat, de megint csak azt mondhatom, mint annak idején, hogy óriási megtiszteltetés egy ilyen, patinás múltú egyesület edzői posztját betölteni. Bár nem mostanában volt, de ne felejtsük el, hogy egy korábbi 4- szeres NBI- es magyar bajnok klubról van szó, ahol megtisztelő még ma is dolgozni! Szinte hazaérkeztem és láthatóan nagy örömmel fogadtak azok akikkel korábban is együtt dolgoztam Csepelen és részemről is öröm, hogy újra együtt tevékenykedhetünk a Csepel FC leendő sikereiért. Láttam a csapatot a Kelen elleni bajnokin tavasszal, ahol nagyon jó benyomást tett rám a gárda, egységes, láthatóan jól összekovácsolódott együttes köszönt vissza a pályáról, akik nem ijedtek meg a saját árnyékuktól és bátran, megalkuvást nem tűrve küzdöttek papíron jóval esélyesebb riválisuk ellen. Ezt az egységet semmiképpen sem szeretném megbontani!- mondta el a tréner, aki azt is elárulta, hogy több próbajátékos is van a csapatnál, de biztosan lesznek távozók is, igaz, nem nagy létszámban. Ami bizonyos: a csapattal készül már a sérüléséből felépült Zsivóczky Péter (aki egyben U17, U19-es együttesünk vezetője) és Rácz Botond is, aki a legkisebb korosztályainkért és az utánpótlás technikai vezető posztért is felelős a klubnál. De rajtuk kívül is van egy nagy visszatérő, mégpedig Haraszkó Sándor, aki a TF együttesétől érkezik vissza a Béke térre, ahol korábban 10 szezonon keresztül öltötte magára a kék- piros szerelést és 269 mérkőzésen át állt a Csepel FC szolgálatában.

A felkészülésbe mindjárt egy edzőmeccset is beillesztett a szakvezetés, mégpedig július 17- én, szombaton, amikor is a megye II. osztályú Halásztelek FC otthonába látogatunk, ahol több játékos is bizonyíthatja majd, hogy helye van egyesületünk első csapatában.