Évértékelő II: fókuszban az U17 és U19!

Folytatjuk a Csepel FC csapatainak 2020/2021- es bajnoki szezonban nyújtott teljesítményének kiértékelését. Ezúttal legidősebb korosztályaink szereplése kap bizonyítványt.Az U17 és U19- es gárdánk vezetőedzője Zsivoczky- Pandel Péter osztotta meg honlapunkkal a két korosztály teljesítményével kapcsolatos tapasztalatait, amiből kiderül, hogy a jövőkép biztató, fiataljaink nem csalódást keltő helyen végeztek .

Elég kaotikus állapotban vettem át a két legidősebb utánpótlás korosztályt, először a fejekben a mentalitást kellett rendet tenni, azt követően kezdődhetett el az érdemi szakmai munka– kezdte értékelését a felnőtt csapatnál is edzőként dolgozó trénerünk. A srácok fogékonyak és nyitottak voltak egy új – általam képviselt és preferált- szemléletre és így a mentális és fizikális kiegyensúlyozottság elkezdett eredményekben is megmutatkozni. Az érdem az övék, azt gondolom, hogy szenzációs srácokról beszélhetünk! Egytől- egyig a szívemhez nőtt mindenki, már most alig várom az új bajnoki szezont, az újabb közös munkát és megmérettetéseket

– Mire számíthatunk az előttünk álló idényben?

A következő szezonban mindenképpen a folyamatos fejlődés a cél, mind mentálisan, mind fizikálisan, taktikailag pedig egy érett, képzett futballistákat felvonultató csapatokat szeretnék látni a pályán hétről- hétre, akik tudják, hogy mit akarnak a gyepen és talán ami fontosabb, azon kívül is! Amennyiben ez megvalósul, az minden bizonnyal eredménnyel is fog párosulni.

– Mi az U17 és az U19- es csepeli legénység igazi erénye, miben mutat mást a riválisoknál?

Egyértelműen nagybetűs CSAPATokról beszélhetünk! Ezt jól példázza, hogy amikor igazán mélyen voltunk, akkor is összetartó, egymásért küzdő srácok maradtak, ezt mindenképpen fő erénynek gondolom, az idény során többször sikerült a padlóról felállnunk és a magunk javára fordítani mérkőzéseket. Sikerült elérnünk a stábbal, az egymásért és a csepeli klubunkért való feltétel nélküli “küzdeni akarást” elnézést ha picit “haza” beszélek, de labdarúgóim emlékeztetnek arra, amikor én tanultam meg fiatalon, hogy mit is jelent az a “Fradi szív”. Ezeknek a srácoknak egyre inkább helyén van a Csepeli szívük! A magunk mögött hagyott bajnoki szezont illetően nem is tudnék kiemelni személy szerint senkit,  sok kimagasló teljesítmény volt, akár reggelig is sorolhatnám. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem a vezetőségnek az értünk dolgozóknak, szurkolóinknak, minden játékosnak és nem utolsósorban minden szülőnek, hozzátartozónak hogy az egész idény során segítették a gyerekek és az én munkámat is. Ez bizony közös érdem!

– Mit lehet tudni a nyári felkészülésről?

Július 14- én kezdünk, egy előre felépített, alaposan megtervezett, kidolgozott felkészülési programunk lesz, edzésekkel, edzőmeccsekkel és edzőtáborral is megtűzdelve. Bízom benne, hogy a nyáron becsülettel, tisztességgel elvégzett munka ismét meghozza majd a gyümölcsét és a Csepel FC- vel ismét komolyan kell majd számolnia a bajnokságban minden riválisunknak! A következő idényben is Hajrá Csepel!

Lejegyezte: Légrádi Gábor