Hatgólos siker a RAFC ellen

Felnőtt csapatunk nem bízta a véletlenre szombati bajnoki mérkőzését, együttesünk helyenként látványos megoldásokat is bemutatva magabiztosan nyert idehaza.

Csepel FC – RAFC 6:0 (2:0)

Csepel, Béke tér, zárt kapus találkozó Jv.: Bartis László (Tóth Attila, Molnár Imre)

Csepel FC: Szűcs Krisztián – Lencsés Attila (Bencze Márton ’59), Mészáros Roland (Urbin Martin ’66), Vargovics Tamás (Ködöböcz András ’63), Mohácsik Gábor, Vörös Bence, Torda Bence, Teplán János, Takács László, Gauzer Levente (Mankó Dávid ’59), Tolnay Rokkó (Mészáros László ’63) Szakmai vezető: Takács Krisztián, vezetőedző: Takács László

RAFC: Rácz V. ( Téglás M. ’56) – Bencze A. (Jernei B. ’46), Ébenhardt T., Derda D. (Tóth B. ’56), Vörös P. (Zöld B. ’66), Balatoni B., Etler P., Gerhát T., Laukó J., Fekete S. (Lukács D. ’66), Hajdu B. Vezetőedző:

Gólszerzők: Tolnay Rokkó (2) ’22,’56, Teplán János (11-ből) ’44, Takács László ’54, Mankó Dávid ’64, Urbin Martin ’67

Takács László vezetőedző:Az elmúlt két meccs eredményesség szempontjából nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, így fontos volt, hogy magabiztos győzelmet tudtunk aratni. Jövő héttől egy olyan sorozatot kezdünk meg amiben még senkinek nem volt része, egy hónap alatt 9 meccset fogunk játszani. Számolgatni egyelőre nincs értelme, meccsről meccsre készülünk, meg fogunk mindent tenni azért, hogy a végéig kiélezett legyen a bajnokság! Olvastuk a hírekben hogy lassan visszatérhetnek a szurkolók a lelátóra, bízunk benne, hogy ez tényleg így lesz, nagyon sokat számítana csapatunknak a jelenlétük!

Játékos- edzőnket a nem mindennapi, félkörívről szerzett góljáról is kérdeztük:A gólról annyit mondanék el, hogy van egy barátom, Zsiga Peti aki aktív évei alatt rengeteg félpályás gólt rúgott, melyek közül én is láttam néhányat és lenyűgözött. Azóta magam is elkezdtem nézni a kapusok helyezkedését a mérkőzések közben, rúgtam is már ehhez hasonló gólt, örülök, hogy ez most újra sikerült, azt viszont sajnálom, hogy ez egy zárt kapus meccsen jött össze, így szurkolóink “élőben” nem láthatták.