Évzáró a reménymegvalósító jövő jegyében

A Csepel FC felnőtt együttese megtartotta évzáró vacsoráját, ahol a félévi teljesítmény értékelése mellett a klub jövője is szóba került.

A jó szokásoknak megfelelően ezúttal futballal indult a Csepel FC felnőtt csapatának évzáró rendezvénye, amit a labdarúgó épület VIP termében követett egy vacsorával egybekötött rövid kis program, természetesen maradéktalanul betartva a járványügyi szabályokat, labdarúgóink és vezetőik csak a vacsora idejére vették le a maszkokat. Mielőtt azonban a jelenlévők nekikezdtek volna a vacsorának Takács Krisztián vezetőedző köszöntötte a sportolókat és értékelte – összességében pozitívan- a magunk mögött hagyott fél évet. Természetesen szót ejtett arról is, hogy a Béke téri sporttelepnek új tulajdonosa van – ami a jövőben a labdarúgó sportágra is hatással lesz-  és kifejezte örömét, hogy a korábbi “gazdával” ellentétben az újak ismét a fejlődés, fejlesztés útjára  szeretnék terelni a sportéletet a hajdanvolt csepeli sikerklub, a Csepel SC újjáalapításával. Jelezte, hogy már tárgyalásra is hívta az egyesületet a Csepel SC Alapítvány és pozitívan szólt az alapítvány képviselőinél tett látogatásról. Mint elmondta a jövőbeni elképzelések a csepeli labdarúgást is vaskosan érintik, a “miként- ről” és a “hogyan- ról” a jövőben minden bizonnyal többet is megtudhatunk majd. Vezetőedzőnk végezetül kellemes pihenést, feltöltődést és egészségben eltöltött ünnepeket kívánt mindenkinek.

Szót kért még Takács László is, aki a játéktéren kívül a szakmai stábban is segíti egyesületünk munkáját és aki kiemelte, hogy összességében véve az utóbbi időben pozitívan teljesített a csapat és nem véletlenül vált a feljutásra toronymagasan esélyes Kelen SC szinte egyedüli üldözőjévé. Ő is kifejezte bizakodását a csepeli sportban történő változásokat illetően és arra kérte a játékosokat, hogy tavasszal úgy lépjenek, majd pályára, hogy remélhetőleg ők lesznek azok, akik az alapjait jelenthetik egy jövőbeni csepeli sikercsapatnak, akik majd magasabb osztályban is újra letehetik a kék- piros névjegyet. A bajnokságról szólva hozzátette: a kilencpontos hátrány nem szabad, hogy bárkiből is a feladást, a reménytelenséget hozza ki, mindent el kell követni azért, hogy az összes akadályt megugorjuk és a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból, úgy, hogy a végén ne lehessen hiányérzetünk. Végezetül annyit kért, hogy senki ne engedjen le teljesen a rövidke téli szünetben, hiszen az elmaradt mérkőzéseink pótlása okán jelen állás szerint már február elején újra bajnoki találkozó vár sportolóinkra.

A vezetőség tagjai közül Losonci Róbert is kinyilvánított néhány gondolatot: köszönetet mondott a klub hátterében dolgozó munkatársaknak, akik nélkül egész egyszerűen nem, vagy csak meglehetősen döcögősen tudna működni az egyesület. Lelkiismeretes munkájukat nagy tapssal köszönte meg a csapat, majd kezdetét vette a vacsora, amit Ködöböcz András labdarúgónk édesapja prezentált mindenki legnagyobb megelégedésére. A csapat tagjai ezt követően elköszöntek egymástól egészen a januári viszontlátásig.