Elsöprő győzelem a Nyúl SC ellen.

Csapatunk a Nyúl SC csapatát látta vendégül a Női NB.II Nyugati csoportjának előrehozott 11.fordulójában.

Lányaink nem tétlenkedtek már a kezdő sípszó utáni 2.percben megszeretük a vezetést Kókai Krisztina góljával ami után még 10 találat érkezett a Nyúl SC kapujába. A mérkőzést csapatunk minden pillanatában uralta ami a végeredményen meg is látszik, nem hagytunk levegőt a vendég csapatnak akiknek egyetlen választásuk volt a védekezés ami örömünkre nem sikerült nekik valami túl jól, így nulla pontal és egy csúnya zakóval indulhattak haza, sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban!

Csepel FC – Nyúl SC 11-0 (4-0)

Béke tér, Csepel Stadion Jv:. Molnár-Sáska Zsófia Eszter (Jakab Bianka, Lamos Bence)

Csepel FC: Gula Eszter.- Király Lilla (Nagy Boglárka 59′) – Monyók Gréta – Mesterházi Csilla Zsuzsanna – Kókai Krisztina – Folk Zsuzsanna (Fekete Edina 59′) – Ráporti Laura – Helly Annamária (Gyolcsos Gyöngyi 46′) – Király Ramóna (Simoncini Paola 46′) – Csolti Réka Csilla – Janosütz Evelin.

Vezetőedző: Kincses Ernő 

Nyúl SC: Faminger Erzsébet.- Farkas Viktória – Újvári Krisztina – Takács Viola – Bezselics Barbara – Juhász Ramóna – Csöngei Kata – Weisz-Tóth Noémi Tímea – Berki Henrietta – Tóth Krisztina – Mohácsi Dóra.

Vezetőedző: –

Gólszerzők: Kókai Krisztina 2′ 11′ 65′ , Helly Annamária 6′ , Folk Zsuzsanna 30′ , Simoncini Paola 48′ 87′ , Csolti Réka Csilla 52′ 75′ 78′, Janosütz Evelin 80′ .

Kincses Ernő: Sokszor hivatkoznak az edzők köztük én is, hogy nem a legjobb előjelekkel vártuk a mérkőzést, sok a hiányzónk és még lehetne folytatni a sort. Ma bebizonyították a lányok, hogy ezt a csapatot bárhogy küldöm fel a pályára képesek az élvezetes és szép játékra. Köszönöm ezt az élményt a csapatomnak. A betegeinknek és a sérülteknek gyors felépülést kívánok!

Hajrá Csepel!