Győzelem a halasztott mérkőzésen.

Csapatunk a hétvége folyamán pótolta az 5.forduló elhalasztott mérkőzését a PVSK ellen. Az első félidőben mindkét csapat álmoskásan kezdet ami meg is látszodott a játékukon. A 11.percben egy 16-oson belüli buktatás miatt büntetőhöz jutott a PVSK csapata amelyet a vendégek játékos kihagyott. A 41′ percben Kókai Krisztina góljával megszereztük a vezetést amivel be is állítottuk a félidei eredményt. A második félidőre csapatunk egy teljesen más játékot mutatott a pályán aminek köszönhetően növelni tudtuk az előnyünket, Simoncini Paola 63′ percben szerzett góljával majd Monyók Gréta 65′ percben szerzett találatával amelyhez még hozzáadódik a csereként beálló Fekete Edina 78′ percben büntetőböl szerzett találata. Csapatunk ezzel a győzelemmel javítani tudta az elöző mérkőzésen elszenvedett vereségét és bátran ünnepelhették lányaink  a hazai sikert.

 

Csepel FC – PVSK 4-0 (1-0)

Béke tér, Csepel Stadion, Jv.: Barta Viktória (Molnár-Sáska Zsófia, Rigó Viktoria)

Csepel FC: Forgáncs Szimonetta.- Gyolcsos Gyöngyi (Ráporti Laura 46′) – Király Lilla – Monyók Gréta – Mesterházi Csilla (Simoncini Paola 55′) – Kókai Krisztina – Pável Dominika – Horváth Emese – Helly Annamária (Gula Eszter 60′) – Király Ramóna (Fekete Edina 69′) – Janosütz Evelin.

Vezetőedző: Kincses Ernő

 

PVSK: Vajta Viktória (Darabont Eszter 69′) – Rácz Mária – Spiel Alexa – Ferencz Éva – Makrai Adrienn (Hegedűs Alíz 46′) – Szabó Bernadett – Bircsák Enikő – Palka Luca (Sztojka Virág 69′) – Farkas Jázmin (Hock Fanni 69′) – Bocz Virág – Rituper Rachel.

Vezetőedző: Győri Ákos

 

Gólszerzők: Kókai Krisztina 41′ , Simoncini Paola 63′ , Monyók Gréta 65′ , Fekete Edina 78′ .

 

Kincses Ernő: “Fegyelmezetten és szervezetten futballozó ellenfelet sikerült legyőznünk. A második félidőben már jobban játszottunk, ebben az időszakban már ötlet és vállalkozó kedv is volt játékunkban. A cserék új lendületet adtak a csapatnak. Külön örülök Kókai Krisztina és Horváth Emese játékánk.”