Idegenbeli vereség.

Csapatunkat a Női NB.II Nyugati csoportjának a 8.fordulójában az Azul Verde SC csapatá látta vendégül a méltán híres Siketek pályán. Az első félidőben mindkét csapat kereste a lehetőségeket a gólszerzésre de ez inkább egy erős mezőnyjátékot alakított ki az első félidőben, így a csapatok gól nélkül mehettek szünetre az első játékrészben. A második félidőben már több helyzetet alakítottak ki a csapatok de gól nem született, aztán a 61′ percben egy kétes szituációt követően a játékvezető szabadrúgást ítélt az Azul Verde SC csapatának amelyet Képes Anna gólra is váltott. Több alkalommal is megvolt a lehetőségünk az egyenlítésre de sajnos kimaradtak a helyzeteink így nulla pontal távoztunk a Siketek pályáról.

Azul Verde SC – Csepel FC 1-0 (0-0)

Budapest, Siketek Pálya  Jv.: Medve Dóra (Trapp Enikő, Kuli Dániel)

Azul Verde SC: Váradi Judit.- Képes Anna – Váradi Eszter (Jakab-Kakuszi Adrienn 80′) – Halász Evelin (Sárkány Bianka 65′) – Kókai Mariann (Csamangó Dóra 46′) – Juhász Andrea – Kátai Lili (Stefkó Dominika 65′) – Domján Boglárka (Deczki Vanda 80′) – Vojnity Nóra – Mercz Dorottya – Németh Flóra (Hegedűs Nóra 89′).

Vezetőedző: Wachutka Zoltán

Csepel FC: Forgács Szimonetta.- Gyolcsos Gyöngyi (Simoncini Paola 46′) – Király Lilla – Monyók Gréta – Németh Andrea – Kókai Krisztina – Pável Dominika (Király Ramóna 59′) – Horváth Emese – Helly Annamária (Gula Eszter 59′) – Csolti Réka – Janosütz Evelin.

Vezetőedző: Kincses Ernő

Gólszerzők: Képes Anna 62′ (Azul Verde SC)

Kincses Ernő: Amit elterveztünk az ült, egy jól eltlált szabadrúgás eldöntötte a mérkőzést. Sajnos a támadásainkban nem volt meg az átütőerő. Továbbra is megyünk előre, gratulálok a Metis csapatának!