Strandfoci: veretlenül lett meg a bajnoki cím, csepeli a gólkirálynő

Július második hétvégéjén Balatonlelle adott otthont a női strandfoci NBII küzdelmeinek. A Csepel FC Kft. együttese megnyerte a tornát és feljutott az első osztályba.

Az előző bajnoki évadban a női labdarúgó NB II 5. helyén végzett együttes 15 csapat társaságában vágott neki a női másodosztály küzdelmeinek, ahol a csapatokat 4×4- es csoportba osztották. 2×8 perces körmérkőzésekkel döntötték el a csoportok sorrendjét, ahol döntetlen esetén páros büntetőrúgások következhettek, mely az első hibáig tartott. A csoportok első két helyezettje a felső, még harmadik-negyedik vasárnap az alsóházban folytathatta a küzdelmeket, ahol újabb három mérkőzés várt a csapatokra. A Kincses Ernő – Metzger Tibor edzőpáros vezette csepeli csapat veretlenül nyerte meg a bajnoki kiírást, ráadásul Horváth Emese a gólkirálynő címet is elhódította Balatonlellén. A tornán egy másik csapatot is indított az egyesület javarészt ifistákkal a soraikban, akik végül a 7. helyen végeztek.

A csapat július 12- én este a Béke téri sporttelepen kezdi meg a felkészülést a következő nagypályás labdarúgó szezonra.