Női NB II: “az elért 5. hely teljesen reális”

Magasra tette a lécet a Csepel FC NBII- es női labdarúgócsapata, a hölgyek ugyanis mindjárt az első szezonjukban jelezték, hogy bizony számolni kell velük az élmezőnyben.

Kincses Ernő a csapat vezetőedzője értékelte a magunk mögött hagyott bajnoki évadot.

A bajnokság előtt a vezetőség azt kérte, hogy olyan csapatot alakítsunk ki amire a jövő szezonban építeni tudunk. Ez sikerült, meg van az alap de van még hova fejlődnünk. Az elért 5. hely teljesen reális – kezdte a csapat értékelését a lányok mestere.

Arra a kérdésre, hogy miben rejlik leginkább a csapat erőssége, pedig így reagált: – A CSAPATBAN! (így nagybetűvel)  Van egy elég komoly magja a gárdának és ezek a játékosok mind a pályán mind azon kívül vezetik a csapatunkat!

– Miben kell még leginkább fejlődni, kik voltak akik leginkább kiemelkedtek a bajnokság során?

A támadó játékunkat kell erősíteni. Oda kellenek még karakterek. Sajnos kevés a minőségi támadónk. A fiatalokban nagyon bízom, bennük van a megoldás a problémákra. Több játékosunk lépett előre: Veress Gabó, Monyók Gréta, Király Fanni, azok a fiatalok akiben rengeteg potenciál van és ebben a szezonban többször is bizonyították, hogy már alapembernek számítanak! Laskovics Eszter súlyos sérülése miatt nem állhatott rendelkezésre tavasszal az ő hiánya nagyon meglátszott a csapaton. Nagyon várom, várjuk őt vissza. A téli igazolások közül Folk Zsuzsi és Király Rami bizonyította, hogy ők nagyon sokat tudnak segíteni a csapaton. A Kókai Krisztina, Horváth Emese, Pável Dominika, Forgács Szimonetta, Helly Annamária egész szezonban megnyugtató teljesítményt nyújtott.