U15: “Megvannak az értékeink” – évértékelő

A Csepel FC utánpótlás korosztályai közül az U15- ös csak hajszálnyival maradt le a dobogó harmadik fokáról. Szabó Zoltán vezetőedző értékelte a bajnoki év teljesítményét.

 – Az elmúlt éveket nézve egyértelmű, hogy előre léptünk ezzel a korosztállyal, végig versenyben voltunk a harmadik helyért, az őszi 22 pontot jócskán felülmúltuk a tavasszal megszerzett 31 ponttal. Emellett a srácok egy igen erős futsal bajnokságban is szereztek egy ezüstérmet. Mindent összevetve büszke vagyok a srácokra! – mondta el a korábban játékosként is a Csepel színeiben futballozó trénerünk. Azt gondolom, hogy nagyon jó közösség alakult ki nálunk,  ami ahhoz is nagyban hozzájárult, hogy a srácok egymásért tudtak hajtani, küzdeni a mérkőzéseken. Nem mellékesen pedig azt is hozzá kell tennem, hogy jól sikerültek az igazolásaink az év folyamán.

– Hogy látod, miben kell még leginkább fejlődnie a csapatnak?
Mindig van hova fejlődni (technika, taktika, stb.), de remek alanyok a srácok, fogékonyak a munkára, s ez a legfontosabb.

– Egyénileg kiemelnél -e valakit a csapatból ?

Nem, nem szeretnék külön kiemelni senkit, mert csapatban gondolkodom, persze ez nem azt jelenti, hogy ne lettek volna kiemelkedő egyéni teljesítmények a bajnoki év során. Megvannak az értékeink, s fontos az, hogy helyén kezeljük a dolgokat. Hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy megköszönjem a szülőknek az egész éves hozzáállásukat, nélkülözhetetlen segítségüket, Balázsi Ricsinek pedig ilyen módon is mihamarabbi felépülést kívánok!