UP&Old Boys: Csepelen és idegenben is tettünk szert pontokra

A Csepel FC U17 és U19 -es csapatai remekül vették az akadályt a bajnokságban, az U15 pedig a Testvériség otthonából távozott győztesen.

Zsivoczky- Pandel Péter:Az RKSK együttesét fogadtuk a Béke téren, ahol végig dominálva és több remek egyéni teljesítménnyel teljesen megérdemelten nyertünk ilyen nagy arányban is. Külön öröm, hogy több előre begyakorolt támadásvezetésből és pontrúgásból rúgtunk gólt, ez mindig remek érzés egy edző számára.

Zsivoczky- Pandel Péter: – Az idény utolsó mérkőzésén az AirNergy vendégei voltunk. Egész héten azt mantráztam a srácoknak, hogy az utolsó fellépést mindig élvezni kell. Ez szerencsére aztán így is történt. Nagyon korán vezetést szereztünk, szervezetten és jól futballoztunk az első félidőben. A második félidő első tíz perce nem tetszett, hamar szabadultunk a labdától és nem vállaltuk fel az egy az egy elleni szituációkat, viszont rendeztük a sorokat és hatalmasat küzdve begyűjtöttük a három pontot.

Szabó Zoltán:Az első 20 perccel elégedett voltam, akkor meg is szereztük a kétgólos előnyt, de sajnos utána visszaesett a teljesítményünk…A végén aztán sikerült magabiztossá tennünk a sikert.

Takács Krisztián: –

Tóth Géza:Sajnáljuk, hogy ellenfelünk nem tudott teljes létszámmal kiállni a találkozóra és azt is, hogy ennek ellenére nem játszottunk valami jól…