Zsivoczky és Mészáros sem adná alább a győzelemnél

Már csak órák kérdése és Kiss Gergő sípszavára kezdetét veszi a NAV Pasaréti Sporttelepén a Pénzügyőr- Csepel FC BLSZ I. osztály rangadója. Újabb két játékosunk osztotta meg gondolatait a meccsel kapcsolatban.

Szerencsésnek mondhatom magam, többször sikerült nagyszámú közönség előtt rangadókon részt vennem-emlékezett vissza a múltra Zsivoczky- Pandel Péter. Meglehet furcsa lesz amit mondok, de ez a mérkőzés az egyik legfontosabb meccs lesz az életemben, mivel ez a klub és a benne dolgozó emberek, illetve a csapatot körülvevő szurkolók nagyon a szívemhez nőttek. A meccsre való felkészülés ugyan úgy történik, mint a legtöbb esetben, viszont nem tagadom, mentálisan jobban rá kell készülni az ilyen típusú találkozókra, bármilyen osztályban is játszik az ember, ezekért az összecsapásokért érdemes elkezdeni ezt a sportot. Egy pikáns hangulatú, telt házas mérkőzésre számítok, ahol nüanszok fognak dönteni, azt hiszem mindenki nevében beszélhetek amikor azt mondom: mindent, sőt még annál is többet fogunk tenni a győzelemért. A szurkolók a legnagyobb mozgatórugói ennek a klubnak, Ők érdemlik meg a legnagyobb tapsot és tiszteletet! Biztatnom nem kell őket, mindegy mikor, hol és milyen mérkőzés volt, ők teljes erejükből szurkoltak nekünk. Együtt fogunk küzdeni ezen a  hétvégén is, mindenkire szükségünk van! Legyen idegenben is hazai a hangulat.

Már nagyon várom a Pénzügyőr elleni szombati meccset! – mondta el Mészáros László csapatkapitányunk, akinek gólja győzelmet ért a REAC elleni hazai összecsapáson. Egy jó iramú, küzdelmes mérkőzésre számítok, amire igazából nem készülök különösebben, mint bármelyik más bajnoki mérkőzésre, hiszen minden alkalommal minden meccset meg akarok/akarunk nyerni! Bízom benne, hogy sokan eljönnek megnézni ezt a rangadót és a maguk ellenállhatatlan módján biztatnak majd bennünket, amire nagy szükségünk lesz a Pénzügyőr otthonában. Bízom benne, hogy egy győzelemmel meg is köszönhetjük szurkolóinknak a bizalmat és azt, hogy hosszú-hosszú ideje tűzön- vízen át kiállnak mellettünk. Szombaton Pasaréten is Hajrá Csepel!