BLSZ I: csatát nyertünk, jöhet a végső ütközet

Igazi futballünneppé avanzsálódott a vasárnap délutáni Csepel Stadionban lezajlott program, amiről először a lányok tettek a Vasas 5:1-es legyőzésével, majd a srácok a REAC legyőzésével.

A mérkőzés sajnos gyászszünettel kezdődött, április végén életének 73. évében elhunyt egyik szurkolónk, Krizso Dezső. A kezdőrúgást viszont egy régi jó ismerősünk Varga László a Csepeli Galambtenyésztők egyik oszlopos tagja végezte el 75. születésnapja alkalmából, s ha már eljött azt nem tette üres kézzel, családja körében ismét megreptette gyönyörű galambjait a stadion felett a kezdőrúgást megelőzően.  Természetesen népes szurkolótáborunk is újra kitett magáért, igazán aktuális molinóval tudatták, hogy a meccsen mindent egy lapra kell feltenni a győzelem érdekében. A REAC szurkolói is szép számmal képviseltették magukat, így a hangulat kiválóan “megágyazott” a rangadónak.

Csepel FC – Rákospalotai EAC 1:0 (0:0)

Csepel Stadion, Jv.: Zimonyi Péter (Végh Márton, Milavecz Péter)

Csepel FC: Szűcs Krisztián – Sükösd Krisztián, Mészáros Roland, Torda Bence (Urbin Márk ’72), Mészáros László, Zsivoczky- Pandel Péter, Haraszkó Sándor, Teplán János, Kristóf Gergő, Takács László (Németh Zoltán ’61), Vörös Bence (Urbin Martin ’84) Vezetőedző: Takács Krisztián

REAC: Szarvasi P. – Horváth R. (Czifrik Á. ’91), Oláh B., Hegyi P., Laukó J. (Kindlik Á. ’91), Horváth K., Kaszala P., Nagy G., Horváth K. (Lakatos Z. ’55), Micheller T., Barna M. (Lückl L. ’66) Vezetőedző: Dinka Balázs

Gólszerző: Mészáros László 11-ből ’87

Kiállítva: Horváth K. ’60

Takács Krisztián:Ma csatát nyertünk egy remek REAC ellen. A mostani hétvégén pedig a háborút kell megnyernünk a Pénzügyőr otthonában. Gyerünk, mindenki Pasarétre szombaton!