Női&UP&Futsal: az U19 és U15 – ös csapatainknak ment a legjobban

Szinte mindegyik korosztályos csapatunk pályára lépett az elmúlt játéknapon és ezúttal több-kevesebb sikerrel abszolválták a rájuk kirótt megmérettetéseket.

Kincses Ernő:Gratulálok a Metis csapatának. Sajnos saját magunkat vertük meg, egy-két játékosunk nem tud folyamatosan jól teljesíteni. Remélem minél hamarabb magunkra találunk.

Zsivoczky- Pandel Péter: – A megfelelő hozzáállásnak köszönhetően nagy arányú győzelem született.

Zsivoczky- Pandel Péter: – Az éllovashoz látogattunk, akik még pontot is alig veszítettek, nincs mit szépíteni, összeestünk és akár még nagyobb arányú is lehetett volna a különbség. Sok sérültünk és betegünk van, remélem mihamarabb kijövünk a gödörből.

Pereszlényi András:A bombaerős Dorog ellen mérettük meg magunkat. Jól kezdtünk, a középpályán szépen járattuk a labdát, ám a kapu elé érve elfogyott a spiritusz, az utolsó átadásokba rendre hiba csúszott. Ellenfelünk elsősorban a széleken igyekezett megtörni védelmünket, ami az első félidőben három alkalommal sikerült is, így hátrányból várhattuk a folytatást. A második játékrészre rányomta a bélyegét a gyorsan bekapott gól, Borza Levente találatát követően a Dorog elsősorban a védekezésre koncentrált, a mieink pedig elfáradtak, s nem tudtak ritmust váltani.
A küzdőszellemre ezúttal sem lehetett panasz…

Szabó Zoltán:

Horváth Emese:Tatabányára utaztunk és a tavaszi szünet nem könnyített a dolgunkon,mert rengetegen utaztak el családjukkal, így a mérkőzésre csak 11-en tudtunk menni. Az első 20 percet nagyon jól kezdtük. 2 gólt szereztünk. Majd két pontrúgásból egyenlített az ellenfél. Utána gyorsan vezetést is szerzett. Ekkor sajnos összeestünk és a második félidőben már csak futottunk az eredmény után. Igyekszünk tanulni a hibáinkból és a következő fordulóban megszerezni a három pontot.

Horváth Emese:

Viza Krisztián: –