U13 torna Csepelen: remek szervezés, színvonalas meccsek

A Csepel FC szervezésében került sor április 10- én a BLSZ serdülő U-13 tavaszi 6. csoport tornájára, ami újabb kitűnő lehetőséget biztosított a gyerekek számára abban, hogy bajnoki meccseknek megfelelő terhelést kapjanak.

A tornáról Rácz Botond technikai vezetőnk, utánpótlás edzőnk számolt be honlapunknak, aki nem csak szervezőként, hanem a pálya széléről (Viza Krisztiánnal párban) szakvezetőként is tudta értékelni a tapasztaltakat.

Rácz Botond: Az esemény némileg “borús” előjelekkel kezdődött, a szombati napon ugyanis nem volt túl kegyes hozzánk az időjárás így kérdésessé vált, hogy vasárnap alkalmas lesz- e a pálya a játékra… Hál’ Istennek később a szél és egy kevéske napsütés végül a segítségünkre sietett, így aztán megrendezhettük a programot a Csepel SC Sporttelepén! A küzdelmek két pályán zajlottak 6 csapat között, a Csepel UP SE, a Szent István SE, a Pestszentimre SK, a KISE, az Újbuda és a Csepel FC U13- as labdarúgói mérhették össze tudásukat, a bajnokságnak megfelelő szabályok szerint ( végeredményt nem számolva). Meglehetősen színvonalas összecsapásokat, azon belül pedig látványos megoldásokat és lelkes, hajtós iramú meccseket játszó gyerekeket láthattak a szülők és hozzátartozók akik szép számmal elkísérték a csapatokat Csepelre. Összességében mind a rendezés, mind a meccsek lebonyolítása terén sikerült egy jól szervezett, színvonalas programot tető alá hoznunk.