Női&UP: az U19 hozta a pontokat a Grund FC otthonából

Ezúttal sajnos túl sok babér nem termett a Csepel FC csapatainak, labdarúgóink derekasan küzdöttek aktuális ellenfeleikkel szemben, ahol a fiú U19 révén tudtak szert tenni pontokra.

Kincses Ernő:Hivatkozhatnék problémákra de inkább teljes szívemből gratulálok a lányoknak. Végigharcolták a mérkőzést. Sajnos megint egyéni hibából kaptunk két gólt, s ez már a második olyan mérkőzés amikor az ellenfelünknek nem kellett megharcolnia a vezetésért! 0:2 után már csak a tisztes helytállásban bízhattunk. Szépítésünk után sajnos nem tudtunk elegendő erőket mozgósítani az egyenlítés megszerzéséhez. Gratulálok a Budaörsnek a megérdemelt sikerhez.

Zsivoczky- Pandel Péter:Az első féldiőben felborult a pálya a javunkra. két kapufát és még három nagy helyzetet dolgoztunk ki, ám ezek rendre kimaradtak. A második félidőben nem tudtunk már úgy bontani, az ellenfél pedig két szögletet követően betalált. Fájó és nem megérdemelt vereséget szenvedtünk. Tanulunk belőle és megyünk tovább.

Elekes Zsolt:Megérdemelt sikert arattunk. Az eredmény nem tükrözi hűen a játékunkat, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de ezeket -a hat gól ellenére sem- használtuk ki jó százalékban. A hazai csapat lehetőségeihez mérten igyekezett ugyan megnehezíteni a dolgunkat, de ezúttal nem volt kérdéses a találkozó végkimenetele.

Horváth Emese:

Szabó Zoltán: