Női&UP&Futsal: óriási bravúr a hölgyeknél: megvan a Kelen skalpja

Egyáltalán nem telt eseménytelenül március utolsó hete a Csepel FC csapatainak szempontjából. Felnőtt női csapatunk bravúrgyőzelme mellett további babér is termett még számunkra.

Kincses Ernő:Végre nem csak alsóházi csapat ellen tudtunk győzni. Az eredmény ugyan kicsit túlzó, de ez legyen a legnagyobb baj. Sok hiányzónk volt, a mérkőzés előtti edzésen még változtatni kellett a kezdő csapaton, ennek ellenére mindenki hozzátette a saját munkáját. Megyünk tovább a megkezdett úton, szeretnénk még több meglepetést okozni.
Gratulálok a Csapatnak! Hajrá Csepel!

Zsivoczky- Pandel Péter:Gratulálok a srácoknak! Bár nagyarányú győzelmet arattunk, egyáltalán nem volt egyszerű a meccs. Folyamatosan erőltettük rá akaratunkat az ellenfélre, így a második félidőre elfogytak, ott jött ki igazán a két csapat közti különbség. Külön öröm Bereczki “Kopi” 4 gólja.

Zsivoczky- Pandel Péter:Egy hét alatt a harmadik meccsünk volt a mai, ami látszódott is a srácok játékán. Nem vagyok elégedett, ugyanakkor pozitívan nézem a dolgokat: a Soroksár ellen, illetve ezúttal is “megnyertük” a második félidőt, az akarattal és az erőnléttel nincsen gond, viszont technikai és főleg fizikális téren van hová fejlődnünk még. 

Pereszlényi András: Hétköznap, zuhogó esőben léptünk pályára hazai környezetben a stabil középcsapatnak számító Dunakanyar SE ellen. A pálya nem bizonyult a legalkalmasabbnak a játékra, ennek ellenére nagyon jól kezdtük a mérkőzést, már a 19. percben vezetést szereztünk Nagy Tamás révén, ám hamar jött a válasz a 26. percben egy fegyelmezetlenség után, ami rá is nyomta a bélyegét a hátralévő időben nyújtott teljesítményünkre. A második félidőben ugyanakkor feljavultunk, fokozatosan átvettük az irányítást, egyre többet birtokoltuk a labdát, helyzeteket alakítottunk ki, amiből kétszer is eredményesek voltunk. Ezzel sikerült itthon tartani a három pontot, gratulálok a srácoknak a szélsőséges időjárási viszonyok között produkált teljesítményhez.

Szabó Zoltán:

Viza Krisztián:A “Némedi” elleni mérkőzés az első perctől, az utolsóig kiélezett volt. Mindkét csapat rendre alakított ki helyzeteket, bár talán a nagyobb lehetőségek nálunk maradtak ki. Nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy Végh Krisztián ihletett formában védett az egész meccsen. Némi szerencsével itthon tarthattuk volna a három pontot, de nem vagyok elégedetlen a döntetlennel sem.