Női&UP&Futsal: alakulnak a dolgok

Folytatta szereplését a Csepel FC jónéhány korosztálya és szakosztálya. A heti mérleg megint csak bizakodásra adott okot.

Kincses Ernő:A 10.perctől új mérkőzés kezdődött. Végig uraltuk a mérkőzést még emberhátrányban is. Mindent elmond a mérkőzésről, hogy ellenfelünk helyzetig se jutott el 80 perc emberelőnyben. Megérte a sok sok munka télen az látszott a csapaton, hogy erővel bírjuk! A végén még a győztes gól megszerzésére is volt ereje a csapatnak. Gratulálok a Csajoknak! Hajrá Csepel

Pereszlényi András: – Csütörtökön U14-es csapatunkra papíron könnyebb rivális várt, a tizenkettedik helyen álló Tatai AC -val néztünk farkasszemet idegenben. Fiataljaink magabiztos játékkal, döntő labdabirtoklási fölénnyel fokozatosan őrölték fel ellenfelüket, már húsz perc elteltével kettővel vezettek, s végül kapott gól nélkül, ötöt rúgva arattak nagyszerű győzelmet. Stirb Krisztián két találattal vette ki a részét a sikerből, de Mészáros Ármin és Engelbrecht András is bombagólt szerzett. A mérkőzés végén Nagy Tamás büntetőből volt eredményes. Gratulálunk a csapatnak a győzelemhez.

Szabó Zoltán:

Viza Krisztián: – A Veszprém csapatát fogadtuk, ősszel foghíjas kerettel, 6 mezőnyjátékossal és személyemmel a kapuban álltunk ki a találkozóra, ami akkor 10:3-as veszprémi sikert hozott. Bíztam a csapatban, hogy teljes létszámmal méltó ellenfelek leszünk. Azonban ami hétfőn történt túlszárnyalta minden elképzelésem. A csapat szinte hiba nélkül, nagyon szervezett védekezéssel, és helyenként magasabb osztály- beli támadásokkal operálva ez első perctől az utolsóig kontrolálta a mérkőzést. Amióta a srácokkal dolgozom egyértelműen a legjobb teljesítményt produkáltuk. Amennyiben tudjuk tartani ezt a színvonalat, minden meccsen lesz keresnivalónk. Egy csapaton belüli kis aranyköpéssel zárnám az értékelést, “ez a tavasz idáig 5/5, vigyük tovább, legyen 6/6”. Következő fordulóban az Alsónémedi csapatát fogadjuk, várunk mindenkit szeretettel a mérkőzésre, Hajrá Csepel, Csak a 21!