Női&UP&Futsal: a siker felé billent a mérleg

Lassan minden korosztályunk bekapcsolódik a tavaszi bajnokságok küzdelmeibe, ahol csapataink egyre inkább belelendülnek a játékba. Női és futsal csapatunk kiemelkedően teljesített

Kincses Ernő:

Zsivoczky- Pandel Péter:A listavezetőt fogadtuk Csepelen. Nagyon jó 30 percet produkáltunk, az utolsó passzok illetve a helyzetek kihasználása nem volt megfelelő. Az első félidő végén egy helyezkedési hibából kaptunk gólt. Mentünk becsülettel, a második félidő utolsó 15 perce nagyon a miénk volt, akadt is az utolsó pillanatban egy 100%- os helyzetünk ám sajnos 2 méterről sem sikerült eltalálni a kaput. Gratulálok a srácoknak, a bajnokság legjobb csapatával sikerült egy igazi rangadót játszaniuk, most nem felénk billent a mérleg.

Zsivoczky- Pandel Péter: – Az eddigi legjobb első félidőt produkáltuk a Gerrzo ellen. Rendre alakítottuk ki a helyzeteket egymás után, ám sajnos ezeket nem sikerült értékesíteni. Ahogy az lenni szokott, ez megbosszulta magát és sajnos egyéni hibákból kaptunk két abszolút elkerülhető gólt. Próbáltunk váltani, csináltuk alázatosan a dolgunkat, sajnos azonban a szerencse ezúttal nem volt mellettünk. 

Pereszlényi András:Tabellaszomszédunkkal játszottunk vasárnap Csepelen, kilencedik helyen álló csapatunk az azonos pontszámmal a nyolcadik Mészöly Focisulit látta vendégül.  Ahogyan arra számítani lehetett, jó iramú, izgalmas és fordulatos mérkőzést vívott egymással a két hasonló játékerőt képviselő csapat, mindkét kapu előtt számos helyzet adódott. Az első félidőben lendületesen és kombinatívan futballoztak a mieink, a fokozódó mezőnyfölény pedig húsz perc elteltével góllá érett Marton Laci révén. A folytatásban is uraltuk a középpályát, szervezetten védekeztünk és jól zártuk le a területeket, így egygólos előnyben vonulhattunk pihenőre. A térfélcsere után a Mészöly három perc leforgása alatt fordított, de szinte azonnal jött az egyenlítés, ismét Marton Laci jóvoltából. Nem sokkal később már a mieink álltak jobban, miután Grabarevic Martin is feliratkozott a gólszerzők közé, ám sajnos mentálisan és fizikálisan fáradni kezdtek fiataljaink, a pillanatnyi kihagyásokat megbosszulva pedig újfent fordított a Mészöly. Az utolsó tíz percre ráadásul emberhátrányba kerültünk ám a srácok szíve ekkor is a helyén volt, s a rendes játékidő utolsó percében Nagy Zsombi ki tudott egyenlíteni.

Szabó Zoltán:

Horváth Emese:

Viza Krisztián:Köszönjük az AC Villám csapatának, hogy kapus nélkül is lejátszották ezt a mérkőzést. Ami a csapatot illeti, nehéz értékelni egy ilyen ilyen mérkőzést. S bár örülök a nagyarányú győzelemnek, de messzemenő következtetéseket nem tudunk levonni ebből a találkozóból.