Magabiztos tavaszi kezdés a ZTE ellen

A Csepel FC felnőtt női labdarúgói nem változtattak az “őszi recepten”: idén is háromgólos győzelmet arattak a zalaegerszegi hölgyek felett a női NBII Nyugati csoportjának nyitómeccsén.

Csepel FC – Zalaegerszegi TE 3: 0 (0:0)

Csepel, Hollandi úti sporttelep, Jv.: Kalmár Petra (Szolik Milán, Rácz Dániel)

Csepel FC: Káli Zsuzsanna – Diamant Nikolett, Monyók Gréta (Boda Dzsennifer ’85), Folk Zsuzsanna, Kókai Krisztina, Pável Dominika, Helly Annamária, Veress Gabriella (Fekete Edina ’79), Horváth Emese, Király Ramóna (Bálint Viktória ’79), Király Fanni (Tajti Nikolett ’56) Vezetőedző: Kincses Ernő

ZTE FC: Császár H. – Nagy B., Császár F. (Bánfi E. ’72), Pupos V. (Major A. ’72), Luczi E., Nyári V., Grubits D., Tóth K., Harsányi A., Jelenics B., Takács E. (Szegedi A. ’46)

Gólszerzők: Folk Zsuzsanna ’60, Diamant Nikolett (2) ’71, ’74

Kincses Ernő:Először is köszönöm a sok szurkolónak aki kijött a mérkőzésünkre! Az első félidőben még idegesen és kapkodóan játszottunk, a szünetben átszerveztük a csapatot és ennek is köszönhetően szépen lassan felőröltük a lelkes és harcos Zalaegerszeget. Az első gól után megnyugodtunk és egyre több helyzetet alakítottunk ki. A csapat hozzáállása és egysége átsegített minket a nehéz periódusokon. Megnyugtató volt látni, hogy a téli munkánknak volt értelme, külön öröm, hogy a két új igazolásunk Folk Zsuzsi és Diamant Niki is góllal, gólokkal kezdte a szezont!
Szeretnék külön gratulálni Metzger “Ticsó” (nem mellékesen felnőtt férfi csapatunk pályaedzője – a szerk.) kollégámnak, aki győzelemmel mutatkozott be a csapat mellett!
Hajrá CSEPEL! Hajrá LÁNYOK!