Futsal: Csepel- szigeti revans vészkapussal

Második meccsét is sikerrel vette az ELECTRIC Csepel FC felnőtt férfi futsalcsapata a Szigetszentmiklós elleni Csepel- szigeti derbin.

ELECTRIC Csepel FC – Szigetszentmiklósi SC 8:4 (3:1)

Érd, Treff Sportcsarnok, Jv.: Kovács Péter (Molnár Péter, Kamal Norbert)

ELECTRIC Csepel FC: Rácz Botond – Harsányi Balázs, Pehártz Bence, Kovács Sólyom, Horváth Ákos Csereként: Viza Krisztián, András István, Tamás Dávid, Szabó Norbert, Kaszab Ferenc, Nádas Krisztián Játékos-edző: Viza Krisztán, Technikai vezető: Frankow Miklós

Gólszerzőink: Viza Krisztián /2/, Tamás Dávid /2/, Pehártz Bence, Kovács Sólyom, Horváth Ákos, Nádas Krisztián

Viza Krisztián:A “szigeti derbi” előtt nem volt túl fényes a helyzetünk, ugyanis nem volt bevethető egyik kapusom sem, így Rácz Botonddal mondhatni sorsot húztunk, melyikünk védje a csapat kapuját. Egy pillanatig sem féltettem a fiúkat attól, hogy Boti húzta fel a kesztyűt. Ennek ellenére érezhető volt a játékunkon, hogy mindenkiben ott van a tudat, mezőnyjátékos áll a kapuban. A döcögős első félidő ellenére egy percig sem adtuk ki az irányítást a kezünkből és ha nem is a legszebb játékunkkal de megszereztük a 3 pontot, ezzel együtt pedig revansot tudtunk venni a fájó őszi vereségért. Reméljük szezon végéig kitart ez a lendület.