Futsal: biztató idénykezdet

A tavaszi szezon legelső Csepel FC meccsét felnőtt futsalosaink játszották le, akik az őszi pontvesztés után magabiztos sikert arattak az Érd- Szent István SE együttese ellen.

WPCMEISTER Érd- SZISE – ELECTRIC Csepel FC 6:10 (4:6)

Érd Aréna, Jv.: Pető Tamás (Józan Csaba, Szabados Tibor)

ELECTRIC Csepel FC: Végh Krisztián – Viza Krisztián, Rácz Botond, Kovács Sólyom, Kaszab Ferenc Csereként: Harsányi Balázs, Novakov Dominik, Pehártz Bence, András István, Tamás Dávid, Sebestyén László, Horváth Ákos, Nádas Krisztián Játékos- edző: Viza Krisztián, Technikai vezető: Frankow Miklós

Viza Krisztián:Az idei első bajnoki mérkőzésre talán a szezon során először, mondhatni teljes kerettel tudtunk kiállni. Jól kezdtük az összecsapást, de hamar fordított a SZISE. Őszintén szólva  1:3-nál megfordult a fejemben, hogy ugyanaz kezd megismétlődni, mint ami az ősszel történt. Ám szerencsére ez nem így történt, csapatunk rendezte sorait, és megfordítottuk a mérkőzés állását. Ahogy telt az idő, sorra dolgoztunk ki helyzeteket, és szépen lassan felőröltük ellenfelünket. Tudom, látom, hogy van még hová fejlődni, de ez mindenesetre biztató kezdés volt a csapattól, bízunk a hasonlóan jó folytatásban.

A csapat 2022. február 21-én, hétfőn, 19:30- kor az érdi Treff Sportcsarnokban a Szigetszentmiklósi SC- vel játssza következő bajnoki mérkőzését.