Bajnoki rajt szombaton Csepelen!

A Csepel FC felnőtt férfi együttese szombaton megkezdi a 2021/2022-es bajnokság tavaszi szezonját, ami sok kérdésre választ adhat majd.

A Pestszentimre elleni hazai találkozóval először egy hárommeccses hazai széria veszi kezdetét, ahol a PSK után a SZAC, majd a Vízművek látogat el hozzánk, utóbbi meccsen a kupafiaskó okán is illő lenne revánsot venni. Jelenleg már csak a Csepel FC áll veretlenül a bajnokságban, a dobogó harmadik helyét foglaljuk el 37 ponttal, két riválisunknak, az Unione- nak és a Pénzügyőrnek egyaránt 38 pontja van, így előzetesen rendkívül izgalmas tavasznak nézünk elébe…

Takács Krisztián vezetőedző:A holnapi meccsel megkezdjük a tavaszi szezon menetelését, ami cseppet sem ígérkezik könnyűnek. A téli felkészülés úgy gondolom, hogy jól sikerült, sikeresen együtt tartottuk a keretet és Pölöskei Péter személyében igazoltunk egy labdarúgót az Eger csapatától. Reményeink szerint személye erősítést jelent majd a csapatnak. Továbbra is bízunk a csapategységben, erőn felül kell teljesítenünk az előttünk álló mérkőzéseken, hogy elérjük a kitűzött célt.

Csepel FC – Pestszentimrei SK

2022. február 19., szombat 14 óra Csepel Stadion, Jv.: Király Gergő (Csorba Sándor, Király Szilveszter)