Az U14 felkészült a megmérettetésekre

Nem csak felnőtt csapatunk, hanem utánpótlásunk is nekivág a hétvégén a 2021/2022- es bajnoki szezon tavaszi etapjának. A Csepel FC U14-es csapata felkészülten várja a feladatokat.

A téli szünetben sem csak a pihenésé volt a főszerep a Pereszlényi András vezetőedző és Király Kolos által felkészített U14- es korosztályunknál, a részletekről a csapat vezetőedzője számolt be honlapunknak.

Nyakunkon a bajnoki rajt, szombaton a regionális bajnokságban szereplő U14-es csapatunk számára is elkezdődik a futballtavasz-kezdte a beszámolót a szakvezető. A srácok az öthetes alapozás során mindent megtettek, hogy erőnlétileg és taktikailag is a legjobb állapotba kerüljenek a BKV Előre elleni nyitányra. Együttesünk a tabella tizedik helyéről várhatja a folytatást, amennyiben pedig a folytatásban is keményen dolgoznak a srácok, az élcsapatok dolgát is megnehezíthetik majd. A mieink célja a stabilitás, reményeink szerint sikerül úgy kezdenünk a tavaszi szezont, ahogyan ősszel is tettük.

– Hogyan alakultak a felkészülési mérkőzések?

 – A meccsek sorát a Puebla ellen nyitottuk, január 16- án napsütéses, de hideg időben léptünk pályára az ESMTK Zodony utcai sporttelepén, ahol elsősorban fizikálisan nőttünk vendéglátónk fölé. A folytatásban a Szigethalommal találkoztunk, az erős szél ellenére főleg az első játékrészben nagyszerű teljesítményt nyújtottak a fiúk, akik magabiztosan győzték le Csepel-szigeti ellenfelüket. A főpróbát múlt vasárnap, a kiemelt bajnokságban vitézkedő Dunaharaszti MTK ellen tartottuk, ahol főként az első harmadban sikerült megvalósítani az elképzeléseket, a folytatásban már fáradni kezdtek a fiúk, így végül a hazaiak sikerével zárult a találkozó.
A vezetőedző – elmondása szerint- összességében elégedett a srácok teljesítményével és hozzáállásával, az utolsó héten pedig már az előzőekhez képest könnyített edzésmunka várható, a finomhangolás során elsősorban a hibák kijavítására koncentrálnak majd a fiatalok.  – A sérülések és a betegségek ellenére elvégeztük a szükséges munkát, így izgatottan és bizakodva várjuk a szombati rajtot! – zárta gondolatait Pereszlényi András.

Lejegyezte: Légrádi Gábor