Félévi bizonyítványosztás: mérlegen az U17- es csapatunk szereplése

Újabb Csepel FC korosztályos csapatok félévi bizonyítványaiba kerülhet be érdemjegy, mégpedig saját trénerük jóvoltából. Ezúttal U17- es együttesünk “kap jegyet”.

Zsivoczky- Pandel Péter felnőtt csapatunk játékosa felügyeli mindkét felső korosztályunkat (Elekes Zsolt segítségével), elsőként az U17 őszi teljesítményét értékelte:

Két részre bontanám ezt a félszezont, de talán az egész évet: mentális és taktikai fejlődés – kezdte a beszámolót a szakvezető.  Ennek a korosztálynak először kellett a “saját lábára állnia” és megmérkőznie minden gonddal, az idősebbjeink nélkül. Ezen kellett és kell a legtöbbet dolgozni. Tavaly novemberben, amikor megismertem a srácokat, nagy önbizalomhiány volt jelen az öltöző “fiatalabbik” felében, illetve pont az ellenkezőjét tapasztaltam az idősebbeknél. Ezen dolgozunk a legtöbbet, építeni a kohéziót, együtt küzdeni és közös élményeket szerezni. Taktikai szempontból is különleges volt ez az év, megismerkedtek a 3 védős játékrendszerrel, több pontrúgás- variációt is elsajátítottak a fiúk és ezeket mind beépítettük a mérkőzésekbe, hogy alkalomadtán bármikor tudjunk váltani.

 – Volt-e olyan meccs, amit külön kiemelnél?

– Nagyon komoly fejlődésen mentek keresztül a srácok, csupán egyetlen nagy mélypontot éltem meg velük, a Soroksár elleni meccset… Az a pofon bizony nagyot szólt, úgy érzem még éppen időben! Számomra a legértékesebb meccs a SZAC elleni győzelem, nem feltétlen a minőségi játék miatt, hanem azért mert igazi csata volt, ami az akarás és szív diadalát hozta meg számunkra.

 – A teljesítmények alapján kiket emelnél ki a csapatból, s miért?

Papp Csabi es Kovács Bence edzéseken már megmutathatta magát a felnőttek között is, ne feledjük, hogy ez a két srác 2005 után született! Örömteli, hogy olyan teljesítményt nyújtanak, amivel kivívják nem csak a szakmai stáb vagy a szüleik, de még a BLSZ I. osztály jelenleg 3. helyen álló felnőtt kerettagok elismerését is.

Végezetül nagy köszönet a szülőknek, akik egész évben támogatták a csapatot, bárhova is kellett utaznunk. Most még pihenünk egy keveset, aztán már ebben a hónapban teljes gőzerővel vetjük bele magunkat a munkába. A srácok kaptak egyéni edzéstervet, így nem teljesen a nulláról kezdjük meg a közös munkát. 2022- ben is HAJRÁ CSEPEL!

Lejegyezte: Légrádi Gábor