Félévi bizonyítványosztás: férfi csapatunk eddig “jól megfelelt”

A két ünnep között rövid számvetést készített/készít a Csepel FC minden korosztályának szakvezetője, amiből kiderülhet milyen őszt zártunk 2021-ben. A sort felnőtt első csapatunkkal nyitjuk.

A 2021- es őszi szezonunk jobban sikeredett mint a 2020- as, amit több megszerzett pontunk és a jóval több rúgott gólunk is alátámaszt– kezdte az értékelést Takács Krisztián vezetőedző.  Egy kis hiányérzetet a bajnokság kezdetén könnyelműen elhullajtott pontok tekintetében érzek. A Magyar Kupában elért menetelés is siker, ugyanis amióta én vezetem a klubot azóta nem abszolváltunk ennyi kört, bár a Szeged elleni kiesésünket a pályán mutatott játék alapján kicsit igazságtalannak érzem a sorstól, de mint az köztudott a futballban is: a meccset gólra játsszák...

Arra a kérdésre, hogy miben látja a csapat legfőbb erényét, és mely találkozókat emelne ki őszről így folytatta:

Leginkább a csapategységben látom a legfőbb erőnket, éppen ezért csak nagyon “óvatosan” igyekszünk a télen  igazolást eszközölni. Talán egy-két játékos érkezhet a Béke térre, de nem minden áron! Ez a társaság az elmúlt időszakban igen harcedzett lett és ezt legjobban a jobb erőkből álló és tehetősebb anyagi lehetőségekkel sáfárkodó REAC illetve listavezető Pénzügyőr magabiztos legyőzésénél éreztem, ami kiemelt fontosságúnak bizonyult az ősz végi tabella kialakulásában.

– Hogy néz ki a felkészülési menetrend?

A 2022- es tavaszi szezonra a tréningeket január 10- én kezdjük meg heti négy edzéssel és hat felkészülési mérkőzéssel. A Budapest Kupában már igen korán, február 12 -én a Vízművekhez látogatunk, majd február 19 -én a Csepel Stadionban kezdjük el a bajnoki sorozatot a PSK ellen. Addig is mindenkinek pihentető ünnepeket, jó egészséget és Boldog Új Esztendőt kívánok, találkozzunk februárban a Csepel Stadionban! –zárta az értékelést Takács Krisztián.

(Lejegyezte: Légrádi Gábor)