Női&UP&Futsal: “betolták a HÉV- et” a kapu elé lányaink

Még mindig nem ért teljesen véget az őszi szezon csapataink számára, remek hírekről is beszámolhatunk. A legnagyobb csalódást azonban nem a sajátjaink, hanem a BVSC okozta, akik – a sok betegünk miatt hiába kértük- nem mentek bele az U19- es meccs halasztásába, így futball nélkül jutottak 3 ponthoz.

Kincses Ernő:Gratulálok a csapatnak! Azt a MOL Fehérvárt tartottuk nulla gólon, amelyik eddig nem kevesebb, mint 64 gólt rúgott! Betoltuk a csepeli HÉV- et a kapunk elé! Fegyelmezetten, óriási akarattal játszottunk, ugyan nem látványosan csupán eredményesen… Hajrá Csepel!

A meccset megelőző szerdán is pályára lépett csapatunk és a mostoha időjárás okán többen is megbetegedtek, így a szakvezetés rendelkezésére csupán 10 épkézláb játékos állt szombatra… A találkozó előtt egyesületünk igyekezett felvenni a kapcsolatot a BVSC illetékeseivel, akik közül egyetlen embert sikerült elérnünk, akinek nem volt döntési kompetenciája az ügyben. Érdekesség, hogy egykori játékosunk és edzőnk aki jelenleg a BVSC korosztályos trénere sem tudott vagy akart segíteni bajba jutott klubunkon. A BVSC ezzel “jelesre” vizsgázott Fair Play tekintetében…

Zsivoczky- Pandel Péter:Akkor leszünk igazán jó csapat, hogy ha az ilyen ki-ki meccseken az ilyen az adok- kapok-ból mi jövünk ki győztesen.

Pereszlényi András:Utolsó mérkőzésünkön egy viszonylag könnyebb találkozó várt csapatunkra, az Oroszlány csapatához látogattunk. A srácok maximális fordulatszámon pörögtek végig, s tíz gólt szerezve érvényesítették a papírformát, a találatokon ráadásul kilenc különböző játékos osztozott. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez.

Viza Krisztián:A veretlen első helyezetthez látogattuk a héten. Méltó helytállás volt, és nem csak “megúszni” akartuk ezt a mérkőzést. A mérkőzés végre a rutin győzedelmeskedett, de büszke vagyok a csapatomra. Ezzel a hozzáállással, és a visszatérő hiányzókkal sikerekben gazdag tavasz állhat előttünk!