Női&UP&Futsal: 11 pontot hozott a konyhára a forduló

Összesen hat Csepel FC csapat lépett pályára az elmúlt fordulóban, az U14,U15- ös illetve a lány U19-es együttesünk is szép sikert aratott U19-es fiú csapatunk és futsalosaink rangadón szereztek pontot az ősz egyik utolsó játéknapján.

Kincses Ernő:

Zsivoczky- Pandel Péter:Egy igazi rangadóra készültünk a Soroksár ellen és az is lett belőle. A félszezon legjobb első 45 percét produkáltuk, elképesztő fölényben játszottunk, rengeteg helyzet, rengeteg megnyert párharc és a nagyon nehéz talajon is helyenként kombinatív játékkal rukkoltak elő a srácok, de a gól nem jött össze. Ahogy ez lenni szokott megbosszulta magát a sok kihagyott helyzet és az ellenfél az első helyzetéből betalált. Meg sem fordult a fejekben hogy feladjuk mentünk tovább egyenlítettünk is és bár már kiegyenlítetté vált a játék még mindig a mi akaratunk érvényesült. Ám milyen az élet mégsem tudtuk megszerezni a vezetést, sőt a Sori időközben már 3:1-re is vezetett, ám az utolsó percig hittünk magunkban és sikerül felállni. Elégedett vagyok a játékkal 100%- ig, az eredménnyel is, abban a tekintetben, hogy a 93. percben egyenlítettünk.

Pereszlényi András: Bár az első percekre még rányomta a bélyegét, hogy az előző fordulóban szabadnaposak voltunk, idővel beindult a gépezet, s még a fordulás előtt Marton László találata törte meg a jeget. Szünet után rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, a melyek közül négyet sikerült értékesítenünk, így magabiztos, ötgólos győzelemmel tartottuk itthon a három pontot. Gratulálok a csapatnak.

Szabó Zoltán:

Horváth Emese:Az őszi utolsó fordulóban az Érd csapatát fogadtuk, s nagyon motiváltak voltak a lányok a meccs előtt. Remek játékkal, nagy arányban sikerült itthon tartanunk a 3 pontot. Külön öröm, hogy Gulyás Barbara és Nemes Judit is megszerezte élete első bajnoki találatát . Úgy gondolom, hogy szép lezárása volt ez a mérkőzés az őszi szezonnak.

Viza Krisztián: