Női&Futsal&UP&Old Boys: U17 és U19- es gólparádé idegenben

A téli szünethez közeledvén már nem minden korosztályunk játszik bajnoki meccseket, de akik pályára léptek, azok igyekeztek a pontok gyűjtésében. Ebben most leginkább az U17, U19- es csapatunk és futsalosaink jeleskedtek.

Kincses Ernő:A legfontosabb, hogy a mérkőzésen súlyos sérülést szenvedő Ganczer Hajnalkának gyors és teljes felépülést kívánok! Sajnos mi egyenlőre kevesek vagyunk az első négy csapat megszorításához. Ezt konzekvensen bizonyítjuk.

Zsivoczky- Pandel Péter:Nem kezdtük jól a mérkőzést, bár több helyzetünk is volt, enerváltak voltunk, amit ki is használt az ellenfél és vezetést szerzett. A srácok viszont tudtak váltani, így nagyon gyorsan, 5 perc alatt sikerült háromszor is betalálni, ami megalapozta a meccs végkimenetelét. Nagyon nyílt sisakos küzdelem volt, a támadó foci dominált mindkét oldalon. A hazaiak végig masszív, emellett kombinatív játéka előtt le a kalappal, jó képzés folyik ott is, de végül magabiztosan húztuk be a kötelezőt.

Zsivoczky- Pandel Péter: –  Bár tudtuk, hogy egy masszív csapathoz látogatunk, a játékunk javuló tendenciája miatt bíztunk a magabiztos sikerben, játékban már megtaláltuk önmagunkat, ez gólokban nem tudott igazán megmutatkozni, egészen idáig. Örülök, hogy kiszakadt a gólzsák, nagyon megérdemelték már ezt a fiúk. 

Szabó Zoltán: Betegségek és sérülések miatt sajnos hiányzott a keret 3/4-e így -bár szerettünk volna tisztes helytállással túl lenni ezen az összecsapáson- súlyos vereség lett a vége. Egy idő után el kellett engednünk ezt a meccset és a hétközi, Dalnoki Akadémia elleni találkozóra helyezni a hangsúlyt. Biztos vagyok benne, hogy tavasszal, immáron teljes kerettel, meg fogjuk szorongatni a KISE- t.

Szabó Zoltán:A súlyos vereségből fel kellett ocsúdnunk, ami elsősorban mentális felkészítést igényelt a hét elején. Nagyban segített bennünket az is, hogy 1-2 sérültünk visszatérhetett. A srácok mindent megtettek azért, hogy feledtessük a KISE elleni kudarcot,s ez sikerült is. Bízom benne, hogy a hátra lévő egy bajnoki mérkőzésre megmarad ez a kiváló hozzáállás és egy sikerrel búcsúzhatunk az őszi szezontól.

Horváth Emese:

Viza Krisztián:A második helyezett csapattal találkoztunk szerdán, akik idáig egy mérkőzés kivételével mindet megnyerték a szezonban. Presztízsmérkőzés volt számomra is, hiszen az ellenfelet volt edzőm Haffner György készítette fel. Két hasonló felfogásban játszó csapat találkozott egymással, de fogást egyik sem talált a másikon. Az első félidőben némi szerencsével miénk lehetett volna az előny míg a másodikban a szerencsének köszönhettük hogy meccsben maradtunk. A késői bekapott gól után sem esett össze a csapat és sikerült egyenlítenünk. Összességében igazságos döntetlen született. Talán idáig a legstabilabb játékot hoztuk a szezonban és megmutattuk hogy hol lenne a helye a csapatnak.

Tóth Géza:Sajnos elfogytunk a bajnokság végére…