UP&Futsal&Old Boys: ez nem a mi hetünk volt

Sajnos kicsit gyengébbre sikeredett korosztályos csapataink fellépése az elmúlt bajnoki fordulóban, igaz, nem mindegyik Csepel FC csapat lépett pályára.

Zsivoczky- Pandel Péter:

Pereszlényi András:Tudtuk, hogy nem lesz könnyű mérkőzés. Az első félidő kiegyenlített játékot hozott a két csapat között, így döntetlennel vonultunk pihenőre. A második félidőt nagy elánnal kezdtük, sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, csak idő kérdése volt mikor találunk be, mégis egy előre rúgott labdából az ellenfél szerzett vezetést. A gól után mindent egy lapra feltéve megpróbáltunk megfordítani a mérkőzést, de sajnos csak kapufáig jutottunk. Úgy érzem sokat fejlődtünk játékban és hozzáállásban, de a helyzeteinket jobban kell tudni értékesíteni hogy eredményesebbek tudjunk lenni.

Horváth Emese:A tabellán 9 ponttal előttünk álló Kelent fogadtuk a hétvégén. Az első félidőben jól játszottunk, küzdöttünk, de kaptunk két olyan gólt ami kiküszöbölhető lett volna. Ezután elfogytunk fejben és rengeteg hibával játszottunk, aminek meg is lett böjtje.

Viza Krisztián:Az előző mérkőzéshez hasonlóan jól kezdett a csapat és a félidőben előnnyel fordultunk. A második játékrészben az első percben 2 gólosra növeltük az előnyünket, 2 perccel a vége előtt még döntetlen volt az állás, de fejben elfogytunk és hiába próbálkoztunk vészkapusos játékkal, nem sikerült pontot menteni. Összességében jó játékot mutatott be a csapat de bőven van hova fejlődnünk.