Női&UP&Futsal&Old Boys: U15- ös bravúr a Barca ellen

November első hétvégéjén is megmérette magát a Csepel FC jó néhány korosztálya mind a lányok, mind a fiúk alaposan megizzadtak a minél jobb eredményekért. Ezek közül kiemelkedik az U15- ös (fotónkon) és U19- es csapatunk sikere.

Kincses Ernő:Sajnos nem tudtunk a mérkőzés végéig koncentrálni. Egy “agyonnyert” meccsen tudtunk két pontot veszíteni. Egyet viszont megtanultam: Ajkán mást jelent a vendégnek lenni mint Budapesten! A női labdarúgásban nem tapasztaltam, hogy ordenáré módon szóljanak át a kispadunkra, ocsmány módon és stílusban beszéljenek velünk. Az meg csak plusz “jóleső” dolog, hogy félhomályban kell mérkőzés játszanunk mert a hazai csapatnak nincsen kedve a világítással rendelkező pályán játszani. Az is érdekes,hogy a rendező elveszi a szögletzászlót a hazai csapat játékosa elől mert ez zavarja a sarokrúgás elvégzésében az Ajka játékosát! Ettől függetlenül a hibáinak mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Zsivoczky- Pandel Péter:Az Ikarus csapatát fogadtuk. Tavaly ez a csapat osztályzót játszott a feljutásért, ám ezen a meccsen a mi akaratunk érvényesült. Ültek a letámadások, nem hagytunk területet a kombinatív futballjuknak és bár sokáig kiélezett küzdelem volt, a végén magabiztosan nyertünk.

Zsivoczky- Pandel Péter: – Sajnos hetek óta ugyanaz a forgató könyv: nagyon jó első félidőt követően, -ahol kimaradnak a helyzeteink-  önbizalomvesztés következik be nálunk, ami rányomja a bélyegét a második félidőre. Nem érdemeltünk ilyen nagy arányú vereséget.

Pereszlényi András:Nyergesújfalu csapatával vívták legényeink a tizedik fordulót hazai környezetben. Ellenfelünk szervezetten védekezett de végig csapatunk dominált, s bár számos helyzet kimaradt, így is magabiztos, kétgólos győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatnak a pályán nyújtott teljesítményhez.

Szabó Zoltán:A SZAC ellen sajnos beleszaladtunk egy nagyobb pofonba, ami a kettős terhelés miatt sajnos kicsit már borítékolható is volt. Ebből kellett felállnunk, ami elsősorban mentális felkészítést igényelt a részünkről, továbbá mindenképpen szerettünk volna visszavágni a 3:2-es korábbi vereségünkért. Jól kezdtük a meccset, el is húztunk két góllal, de sajnos utána érthetetlen módon kapkodóvá vált a játékunk, amit ellenfelünk ki is használt. A futball drámaiságát azonban kiválóan jellemzi, hogy a végén mégis mi harcoltuk ki a három pontot. Hiányzóink ellenére jól teljesített a csapat, gratulálok a srácoknak a megérdemelt sikerhez. Készülünk tovább a hátralévő mérkőzéseinkre.

Takács Krisztián:Tipikus olyan meccs volt, melyen az “egy fecske nem csinál nyarat” elv érvényesülhet, ám egyetlen fecske mégis csak megcsinálta a nyarat, de sajnos nem nálunk, hanem az ellenfelünknél…

Viza Krisztián:Jól álltunk bele a keddi mérkőzésbe, mar az első percben megszereztük a vezetést és kifejezetten látványos és kreatív támadó játékot produkált a csapat az egész meccs folyamán. Nehéz bármit is mondani amikor a 40-ből 38 percig uralod a mérkőzést és végig ott van a kezedben a vezetés, majd 2 perc alatt borul az egész kártyavár. Az ellenfelünk minden egyéni hibát megbüntetett és talán a rutin hiánya volt ami miatt nem sikerült elhozni a három pontot, de gratulálok a mutatott játékhoz és a hozzáálláshoz a csapatomnak.

Tóth Géza:Már korábban lezárhattuk volna a javunkra a meccset, így viszont “meleg” lett végjáték, de a legfontosabb, hogy tarsolyunkba került az újabb három pont.