Női&UP&Old Boys: bravúros siker Siófokon, magabiztos győzelem az U19- től

Remek eredményt ért el leány U19- es együttesünk Siófok, az U19 gól gazdag meccsen hozta a kötelezőt, de az U15 , a futsal és az old boys együttesünk szereplésére sem lehetett panaszunk, U7-U9-es korosztályunk pedig egy tornán vett részt Soroksáron.(fotónkon)

Kincses Ernő:A jó rajtunk után elhittük, hogy jó csapatunk van,remélem jókor kaptuk a pofont. Gratulálok a Kelen csapatának.

Zsivoczky- Pandel Péter:Esélyeshez méltóan kezdtük az összecsapást, agresszív letámadásokkal sikerült megzavarni ellenfelünket, minek köszönhetően nagyon gyorsan meg is tudtuk szerezni a vezetést. A mérkőzés összképét tekintve megérdemelt a 9:2- es győzelmünk, még így is bennünk maradt legalább 5-6 gól. Gratulálok csapatomnak a megfelelő hozzáállásért és a nagy arányú sikerhez.

Zsivoczky- Pandel Péter: – Ellenfelünk  a tabella második helyét foglalta el a találkozó előtt, ami előrevetítette, hogy nem vár könnyű meccs ránk az Ikarus ellen. Masszív védekezésből igyekeztünk gyors kontrákra építeni, az első játékrészben el is jutottunk néhány lehetőségig és egy komoly ziccerig, melyek sajnos mind kimaradtak. A labdarúgás törvényszerűsége ismét beigazolódott: amit mi kihagytunk, ellenfelünk belőtte, így egygólos hátrányban mehettünk a félidei pihenőre. A második játékrészre aztán minden tartalékunkat mozgósítottuk, de sajnos megint csak nem jártunk sikerrel, ráadásul hátul kinyíltunk, aminek 4:0- ás vendégsiker lett a végeredménye. Gratulálok az Ikarusnak.

Pereszlényi András:Szombaton reggel 10 órától fogadtuk a CsHC csapatát a Csepel pályán, a korai kezdés ellenére sok hazai szurkoló fogadta a feleket a bevonulásnál. Sajnos már az tizenötödik percben megszerezték a vezetést a vendégek Sebestyén Márk találatával, fertályóra elteltével pedig már kétgólos hátrányban volt csapatunk annak ellenére, hogy egyáltalán nem volt benne a mérkőzésben.! A fordulás után mindent egy lapra feltéve támadtunk a gólszerzés reményében, ami sikerült is Engelbrecht András találatával. Ezen túl aztán hiába birtokoltuk többet a labdát és alakítottunk ki támadásokat helyzeteink rendre kimaradtak és így maradt az 1:2- es végeredmény. Gratulálok a srácoknak hozzáálláshoz, játékhoz ami sajnos most nem volt eredményes de úgy érzem hogy folyamatosan fejlődünk és jó irányba haladunk. Gratulálok a CsHC csapatának a győzelemhez.

Szabó Zoltán:Előzetesen nem ígérkezett könnyűnek ez az összecsapás sem, bár ellenfelünk a tabella utolsó helyén szerénykedik. A srácok játékán meccsről- meccsre látszik a javulás, ezúttal is felhívtam rá a figyelmet, hogy vegyék komolyan a Testvériség elleni találkozót. Ez hellyel- közzel sikerült is, továbbá annak is örültem, hogy kivétel nélkül mindenkinek sikerült játéklehetőséget biztosítani. Megyünk tovább a megkezdett úton, már a következő mérkőzésre koncentrálunk.

Horváth Emese:Nagy izgalommal vártuk ezt a mérkőzést, hiszen a nyáron, az edzőtáborban már összecsaptunk siófoki ellenfelünkkel. Akkor is és most is nagyon szoros volt az eredmény a két csapat között. Több helyzetünk is akadt a mérkőzésen, de sajnos nem tudtunk élni a lehetőségekkel, egészen a 80. percig , amikor egy átlövéssel végül megszereztük a győzelmet érő gólunkat. 

Takács Krisztián:U16 lány- os csapatunk szerepeltetése kötelező jellegű az NB II-es női csapatunk versenyzése jogán, így egy frissen toborzott Csepel FC-s korosztályról beszélhetünk akik bár nagy létszámban vannak , de még a kezdeti nehézségekkel küzdenek és tanulási folyamat legelején járnak. Éppen ezért volt fontos a Jászberény ellen elért idegenbeli döntetlen, ami az elkövetkező hetekben biztos, hogy pozitív lökést ad a lányok fejlődéséhez. A mérkőzésen remek teljesítményekkel előrukkolt lányok közül is kiemelném a 2 gólos Sinkó Dorinát és az 1 gólos Nagyczakó Noémit.

Viza Krisztián:A szerdai mérkőzésen elégedett voltam a csapat teljesítményével. Megvolt a kellő akarat, alázat és ez a hozzáállás néhol tetszetős futsal elemekkel is párosult. Ennek az eredménye lett az 5:2-es győzelem.

Tóth Géza: – Ez a mérkőzés a két hete, villanyvilágítási problémák miatt félbeszakadt meccsünk pótlása volt, amiért köszönet illeti ellenfelünket, akik kifejezetten kérték az újrajátszást és nem elégedtek meg a félbemaradáskori 0:0- ás döntetlennel. Szerencsére ezúttal jóval acélosabban tudtunk kiállni, mint a Dabas elleni kínos zakó alkalmával, így fel tudtuk venni a kesztyűt az alapjában véve jó erőkből álló BSSE ellen. Összességében megérdemelt volt a győzelmünk, helyzeteinket ennyivel is jobb arányban használtuk ki, mint látogatóink. Gratulálok a csapatnak.

U7, U9- es torna, Soroksár:

Takács Krisztián: – Az U7-U9- es korosztályok megléte amolyan “kötelező – ámde annál örömtelibb- feladat” a felnőtt férfi együttesünk versenyeztetéséhez. A 2013 – 2016-ig született gyerekek Bozsik torna rendszerben történő versenyeztetés eddig jobbára a kiállásról szólt, ám Horváth Emese edzőnk munkájának köszönhetően ezt most már 2 csapattal tehetjük meg. A mennyiséggel szerencsére már a minőség is megérkezett egy- két gyerek személyében, ami nagyobb lendületet adhat majd ezen korosztályainknak. Várjuk a következő megmérettetéseket!