UP&Futsal&Old Boys: Futsalosainknál kiszakadt a gólzsák

Ezúttal nem minden korosztályunk képviseltette magát a bajnoki fordulóban, ahol a Csepel FC felnőtt férfi futsal csapatának volt a legtöbb oka az örömre, ugyanis 16 gólt rámoltak be aktuális ellenfelüknek. (Fotónkon a győztes csapat)

Zsivoczky- Pandel Péter:Budafok látogatott el hozzánk, mely mérkőzés kezdetére sajnos több sebből is véreztünk… Eddig sosem látott összeállításban léptünk pályára, viszont nagyon jól kezdtük a mérkőzést, de egy egyéni hibából mégis az ellenfél szerzett vezetést. A gól megfogott minket, a félidőben rendezni kellett a sorokat. A második félidőre egy szavam nem lehetett, hajtottak és gyönyörű helyzeteket alakítottak ki a srácok, csak a szerencse nem volt velünk. Gratulálok a Budafoknak.

Zsivoczky- Pandel Péter: – Halásztelekre látogattunk látogattunk szombaton,  ahol egy nagyon jól előkészített pályán egy harcos ellenfél fogadott bennünket. Végig domináltunk a mérkőzésen, rendre labdát szereztünk az ellenfél térfelén ám végül az i- re a pontot nem sikerült feltenni, ellenben az ellenfél egyetlen adódó lehetőségét könyörtelenül kihasználta.

Pereszlényi András:Kora reggeli időpontban, zuhogó esőben léptünk pályára Szentendrén a stabil középcsapatnak számító Dunakanyar SE otthonában. Nem kezdtük jól a mérkőzést, egy hazagurítás után elkerülhető gólt kaptunk, ami rá is nyomta a bélyegét az első negyedórában nyújtott teljesítményünkre. A folytatásban ugyanakkor feljavultunk, fokozatosan átvettük az irányítást, egyre többet birtokoltuk a labdát, helyzeteket alakítottunk ki. Büntetőből az egyenlítés is összejött, a szünet után azonban szétesett a társaság, így végül 5:1-es vereséggel zártuk a szentendrei túrát. Nem ez az első eset, amikor jó első félidő után a másodikban halovány teljesítményt nyújtunk. Hét hete vagyok a fiúkkal, látszanak a fejlődés jelei, labdakihozatalban sokat léptünk előre, de fizikálisan erősödnünk kell, hogy a lefújásig bírjuk a tempót.

Viza Krisztián:Egy megfogyatkozott ellenféllel találkoztunk hétfőn. Nehezen indult be a gépezet, de utána sikerült futószalagon szállítani a gólokat. Kreatív csapatjátékot mutattunk, ami fölényes eredménnyel párosult. A múlt heti mérkőzés után ráfért a csapatra egy kis önbizalom- bomba.

Tóth Géza:Meglehetősen furcsa összeállításban, támadók nélkül voltunk kénytelenek pályára lépni egyetlen cserejátékossal a kispadon, ami előrevetítette az első hazai vereségünket. Remek erőkből álló és bőséges létszámú ellenfelünk végig a kapunkhoz szegezett bennünket, a négy kapott gól ellenére védelmünket mindenképpen dicséret illeti, mert számtalan kidolgozott helyzetet sikerült hatástalanítaniuk!