Női&UP&Futsal&Old Boys: egy- két lépés megint kijött!

Továbbra is veretlen női csapatunk, remekelt a fiúk U19 és U17- es együttese, kijött a lépés az U15- nek (fotónkon) és Old Boys csapatunknak is.

Kincses Ernő:Jó időben sok néző előtt kellemes ellenfél ellen sikerült végre több gólt is szereznünk.
Öröm volt látni, hogy amit gyakorolunk edzésen az immáron vissza- visszaköszön.
Köszönjük a nézőinknek a szurkolást! Külön köszönet az U19- es  fiúknak!
Hajrá Csepel! Hajrá Csajok!

Zsivoczky- Pandel Péter:A III. Kerületet fogadtuk hazai pályán. Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy szinte az összes eddigi összecsapásunkat, nagyon agresszív visszatámadásokkal, szép játékkal és alázatosan., Ennek aztán meg is lett a gyümölcse, hiszen megint mi szereztük meg a vezetést. A pálya minden területén jól tettük- vettük a labdát, és ha volt is egy 10 perces kihagyás -amikor ránk jött az ellenfél- nagyon jókor jött a második gól egy szép akció végén. A második félidőben is a mi akaratunk érvényesült, bár eléggé mérges vagyok a bekapott gól miatt, ami abszolút elkerülhető volt! A srácok még ekkor is rá tudtak tenni egy lapáttal és sikerült rárúgni a harmadik gólt. Gratulálok a csapatnak, a mezőny eddigi legképzettebb csapatát sikerült magabiztosan legyőznünk.

Zsivoczky- Pandel Péter: Az eddig veretlen SZAC volt a vendégünk. Egész héten sulykoltam a srácoknak a győzni akarás fontosságát, mondván: nem elég helyzeteket kialakítani vagy épp a taktikai utasítást betartani, bizony fel is kell tenni arra a bizonyos i- re a pontot! Elégedett lehetek, ugyanis játékosaim ma mindent betartottak amit kértem tőlük és egy szép pontrúgásból gólt is tudtunk szerezni. Nagyon nagyot küzdöttek a fiúk és bár volt sok ígéretes kontránk, nem szabad figyelmen kívül hagyni a vendégcsapat érdemeit sem, akik nagyon jól járatták a labdát, helyenként meg is tudták bontani csapatunkat, viszont az utolsó pillanatokban mindig közbeavatkozott egy láb vagy épp jött egy bravúr a részünkről, ami megakadályozta őket a gólszerzésben. Örülök hogy sikerült behúznunk ezt a mérkőzést, nagyon büszke vagyok a csapatomra!

Pereszlényi András: – Csütörtökön a Komárom otthonába látogattuk. A mérkőzést megelőzően meglátogattuk a sporttelepen található Czibor emlékszobát, majd elhelyeztük a Csepel FC koszorúját a nyáron felavatott Czibor Zoltán szobornál, Csepel olimpiai bajnok labdarúgója idén lett volna 91 éves, ezért természetesen mi is adóztunk az Aranycsapat csepeli legendája emlékének. A kora délutáni időpont ellenére gyakorlatilag megtelt a lelátó alsó karéja, valódi derbi hangulat uralkodott a nézőtéren. Rosszul kezdtük a mérkőzést, hiszen alig 20 perc leforgása alatt az ellenfél két gólos vezetést szerzet. Azonban mi sem tétlenkedtünk, néhány minutummal később Stirb Krisztián góljával próbáltunk felzárkózni. Srácaink igyekeztek letámadni, és hibára kényszeríteni ellenfelet, de a fordulás után mégis vendéglátóink akarata érvényesült jobban és védekezésre kényszerültünk, amit a 66. percig bírtunk… Ott egy vitatott leshelyzet után megszerezte harmadik gólját a Komárom, amivel gyakorlatilag le is zárta a meccset. Sajnálom, mert ebben a mérkőzésben sokkal több volt! Továbbra sem állunk meg, csináljuk tovább és bízunk benne hogy a befektetett munka majd ismét meghozza számunkra a gyümölcsét.

Szabó Zoltán:Nem volt egy könnyű meccs…  Egy “játszós” csapat ellen meccseltünk, ami sosem könnyű. Próbáltunk dominálni az első félidőben, de sajnos a vezetést nem mi, hanem az ellenfél szerezte meg, így a lehető legjobbkor jött a szünet. Sikerült rendezni a sorokat, picit “helyre tettük a fejeket” az öltözőben. A második félidőben aztán 15 percig nagyon nagy nyomást helyeztünk ellenfelünkre, aminek meg is lett az eredménye. Összességében dicséret illeti a csapatot, hiszen a hátrányunk ellenére is bíztak magukban a szünetben megbeszélteket pedig betartották, ami egy nagyobb gólarányú sikert eredményezett.

Horváth Emese:Sajnos több hiányzóval álltunk neki ennek a mérkőzésnek. Ennek ellenére magabiztosan játszott a csapat. Egy megingást követően az ellenfél vezetést szerzett és mi nem tudtunk rá góllal válaszolni. Ami pozitív,hogy a védekezés az utolsó pillanatig sem esett szét. Viszont a támadás vezetéseken még van mit csiszolni.

Viza Krisztián:Szerdán egy dekoncentrált, motiválatlan és fegyelmezetlen csapat képét mutattuk. A saját játékunkból semmi nem valósult meg. Visszaköszönt a hanyagul elvégzett felkészülési időszak. 

Tóth Géza:Erre a meccsre különös tekintettel készültünk, hiszen a “batta” tavaly úgy jutott 3 ponthoz ellenünk, hogy nem tudtunk kiállni ellenük Százhalombattán. Dolgunkat az sem könnyítette, hogy több, komolyabb sérültünk és egyéb okok miatti hiányzónk is van, mégis össze tudtunk annyira állni, hogy ne legyen kérdéses ennek a meccsnek a végkimenetele. Szőke Ferinek -akit sokszor kapusként is bevetünk a bajnokságban, s ezúttal három gólt is szerzett- külön jár a gratuláció!