Női&UP&Futsal: Formába lendülési időszakban vagyunk

Ismét eltelt egy hét, s vele egy újabb bajnoki forduló, ahol csapataink természetesen érdekeltek voltak. Az U17 és az U19 valamint a leány U19 szerepelt a legjobban, de felnőtt futsalosaink és a női csapatunk is ponttal gazdagodott.

Kincses Ernő: – Sajnos gól nélkül nem lehet nyerni. A támadójátékunk minőségén meglátszik,hogy bajnoki mérkőzésen 7 gólt szereztünk és ebből egyet sem jegyezz támadónk! Ezen sürgősen változtatni kell! A védekezésünkkel nincsen probléma ezért sikerült elhozni az egy pontot Dunaújvárosból!

Zsivoczky- Pandel Péter:Balassagyarmatra látogattunk és már előre  tudtuk, hogy kis passzos focit fog játszani az ellenfél, ezért már az első perctől fent kezdtük meg a védekezést, számtalan labdát szereztünk az ellenfél térfelén, melyekből rendre helyzetekig is eljutottunk, ám sajnos nagyon rossz százalékban használtuk ki ezeket. Egy- egy veszélyes kontra kivételével nagyon jól kontrolláltuk a mérkőzést, ésw fokozatosan őröltük fel az ellenfelet, így a vége magabiztos siker lett. Külön gratuláció illeti Fesű Gergőt, akinek tétmérkőzésen ez volt az első gólja.

Zsivoczky- Pandel Péter: Lehet, hogy az egész szezon legjobb meccsét láthatták a nézők és hozzátartozók a Budafok ellen. Már- már tendencia, hogy az első félidőt nem úgy kezdjük, ahogy én azt szeretném. Bár a helyzeteink megvoltak, mégis a 60. percben már 0:2 volt a vendégeknek. Ám ahogy már harmadjára a szezonban, most is csináltuk tovább a dolgunkat, folyamatosan erősödött a nyomásunk és fel tudtunk állni, sőt a vezetést is átvettük a mérkőzés vége felé. Külön öröm Németh “Bebé”nek a szöglet után szerzett kapás gólja, az ilyeneket rendre gyakoroljuk, nagyon vártam már egy ilyen gólt a csapattól. Sajnos a  szerencsével még mindig hadilábon állunk és az utolsó percben egy szerencsétlen mozdulatot követően végül  3:3- ra alakult az eredmény. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, elképesztő tartásuk van. Felvetődött bennem, hogy csak velem szórakoznak és direkt húzzák az agyam azzal, hogy az előre megbeszélt taktikát csak a második félidőben kezdik el megvalósítani, gondolván “addig hadd izguljon Zsivó’bá”. Viccet félretéve örülök, hogy hétről hétre fejlődnek a srácok és már nagyon közel az a bizonyos győzelem.

Pereszlényi András:Sorrendben idei ötödik bajnoki mérkőzésüket a REAC otthonába játszottuk. Sajnos az első félidőben teljesen az öltözőben maradtunk, és az ellenfél agresszív letámadása is remekül működött amivel elég nehezen tudtunk megbirkózni. A második félidőben próbáltuk rendezni sorainkat, zártabb védekezéssel játszani és a kontra támadásokkal próbálkozni de ez most hétvégén kevés volt. Tanulságos mérkőzés volt számunkra hogy mibe kell még fejlődni. Dolgozunk tovább és készülünk a következő mérkőzésünkre.

Horváth Emese:Ezt a mérkőzést is nagy izgalommal várta a csapat. Kellő magabiztossággal álltunk fel a pályára. Stabil védekezéssel, szép támadás vezetésekkel és remek egyéni megoldásokkal tartottuk itthon a három pontot. Úgy gondolom jó úton haladunk és a csapat minden tagja büszke lehet magára.

Viza Krisztián:Hétfőn számunkra is elkezdődött a szezon. Egy fiatalos, gyors és kreatív csapattal találtuk szemben magunkat. A mérkőzést jól kezdtük meg is szereztük a vezetést, de amit elkezdtünk felépíteni, egyéni hibákkal leromboltuk, amiket az ellenfél ki is használt. A második félidőben már az igazi arcát mutatta a csapat és ennek köszönhetően meg is fordítottuk a mérkőzést. Nem sokkal a vége előtt egy véleményes büntetővel kiegyenlített az ellenfél, amire már nem tudtunk válaszolni. A játék képét nézve igazságos döntetlen született, a csapatomra pedig büszke vagyok, mert kétszer is felállt a padlóról és erős csapategységről tett tanúbizonyságot, amire lehet építeni a jövőben.