Komáromi koszorúzás a Czibor szobornál

Augusztus 28- án Komáromban avatták fel Csepel labdarúgó olimpiai bajnokának, az Aranycsapat legendás tagjának Czibor Zoltánnak szobrát, ahol ma a városba érkező U14- es csapatunk tette tiszteletét.

Bár a legendának nálunk Csepelen 2017 óta már van egész alakos szobra (Tóth II Józseffel közösen) a Béke téren, idén a tavalyi Czibor- emlékévet követően  Komáromban, -ahol felnőtt és elkezdett futballozni- Csák Attila szobrászművész öntötte bronzba az Aranycsapat, az FTC, a Csepel, a Bp. Honvéd és az FC Barcelona olimpiai bajnok, Ek-győztes, vb- ezüstérmes balszélsőjének alakját.

A Bolond és a Rongylábú becenévre is hallgató egykori sportikon a rendszerváltás után, 1990- ben tért haza Komáromba, ahol megalakította anyaegyesülete jogutódját, a Komáromi Football Clubot, amelynek elnöke volt. 1997- ben hunyt el.

Bajnoki mérkőzésük előtt a Czibor Zoltán Városi Sporttelepen található emlékszobát is meglátogatták ifjú labdarúgóink, a sporttelep mellett található szobornál pedig elhelyezték a Csepel FC kék- piros szalaggal díszített koszorúját.