Női&UP&Old Boys: újabb fontos pontok a Csepel FC tarsolyában

Folytatta bajnoki szereplését egyesületünk szinte minden korosztálya és ismét akadtak figyelemreméltó eredmények. Felnőtt női csapatunk eddig 100%-os, de az U19, U14 és az old boys (fotónkon) is remekül teljesített.

Kincses Ernő: Végre a stadionba játszhatunk, talán ennek köszönhető, hogy kicsit bennragadtunk az öltözőben, amire megérkeztünk, már vezetett az ellenfél. A bekapott gól után átszerveztük a csapatot és sikerült kiegyenlíteni még a szünet előtt. A második félidőben felőröltük a sok ügyes és tehetséges játékost felvonultató Airenrgyt. Kitartást és sok sikert kívánok Pintér Robi kollégámnak. Ma megint léptünk egyet előre!
Szép lassan haladunk előre, Hajrá Csajok! Hajrá Csepel!

Zsivoczky- Pandel Péter: A Grund FC-t fogadtuk a Béke téren, akik eddig veretlenek voltak. Agresszívan és alázattal futballoztak a srácok, aminek meg is lett az eredménye, az első félidőben nagyon jó felfogásban játszottunk. A második félidőben volt egy kis mentális megingás a kimaradt helyzetek okán és egy mérhetetlenül arrogáns játékvezetőnek köszönhetően, viszont hatalmas dicséret illeti játékosaimat, mivel a kiállítás után sem esett össze a csapat, így be tudtuk húzni a mérkőzést.
Zsivoczky- Pandel Péter: – A bajnokság egyik, ha nem a legjobb csapatával találkoztunk, a srácok nagyot küzdöttek, helyenként el tudták tüntetni a két csapat közti különbséget. Büszke vagyok rájuk, jó úton haladnak.
Pereszlényi András:Negyedik bajnoki mérkőzésünket hazai környezetben a Tatai FC csapatával vívták legényeink. Ellenfelünk szervezetten védekezett, de végig a mi csapatunk dominált, s bár számos helyzet kimaradt, így is magabiztos, ötgólos győzelmet aratunk. Gratulálunk a csapat mai napon nyújtott teljesítményéhez és Marton Lászlónak három góljához.

Szabó Zoltán: – Mindenekelőtt szeretném megköszönni a szülőknek a mai naphoz való hozzáállásukat, ugyanis nem mindennapi körülmények előzték meg a mai összecsapást. Sajnos a mérkőzés ezúttal nem úgy alakult ahogy elterveztük, de megvan a lehetőség a javításra, dolgozni kell tovább és a következő meccsekre koncentrálni. A találkozón súlyos sérülést szenvedő Rozgonyi Csabinak jobbulást kívánok, várjuk vissza a csapatba a felépülését követően!

Horváth Emese: Az idei szezonban nagy változások történtek a női szakágban. Egyesültünk a Csepel UP SE csapatával . Így nagyot fejlődtünk mind mennyiségben mind minőségben. Ez már a szezon elején meg is mutatkozott hiszen ezt a meccset megelőzően két döntetlent játszottunk mely találkozókon sok szép megoldást láttam a lányoktól. Természetesen hibáink még vannak,de azon dolgozunk,hogy minél hamarabb kijavítsuk őket. A legfontosabb viszont az, hogy már több játékos is bemutatkozhatott az NB II-es felnőtt csapatunkban.
Tóth Géza: Minden elismerésem a játékosoké, ugyanis rendkívül tartalékosan, támadóinkat gyakorlatilag teljes mértékben nélkülözve álltunk ki erre a mérkőzésre. A CSAPAT (így nagy betűvel) egységét, lelkesedését mi sem mutatja jobban, hogy minden probléma ellenére becsülettel küzdve, egymást segítve, maximális erőbedobást kifejtve mégis elhoztuk a három pontot a szomszédvárból. Ezt a sikert Bertalan Zsolt kapusunk édesanyjának emlékére is ajánljuk.