Női&UP: az U14, U15 és a lányok szerepeltek a legjobban

Nem mindegyik csapatunk folytatta ott, ahol az első fordulóban elkezdte, igaz, a második játéknapon sem kellett szégyenkeznünk, sőt akadtak igazán figyelemreméltó eredmények is!

Zsivoczky- Pandel Péter: – A jó erőkből álló Pénzügyőr otthonába látogattunk, ahol a várakozásnak megfelelően nagyon nyílt és őszinte játékot láthattak a nézők mindkét csapattól. Alakulhatott volna az eredmény akár fordítva is. Az ilyen mérkőzések segítik leginkább a fejlődést, dolgoztunk becsülettel. A végjátékban tapasztaltam pontatlanságokat, illetve a szerencse sem szegődött mellénk a mai napon. Gratulálok a Pénzügyőrnek a győzelemhez.

Zsivoczky- Pandel Péter: – Az elmúlt két meccset egy kalap alá venném, ugyanis az idegenbeli Biatorbágy és az itthoni Gerrzo elleni mérkőzésen is ugyanazt az arcát mutatta a csapat. Az első félidei játék hagy némi kívánni valót maga után, viszont a második félidőben ahogy rendbe tesszük a fejeket elkezdünk focizni és egyből eredményesek leszünk! Azon dolgozunk, hogy ezek a hátrányból történő felállások és döntetlenek a jövőben már győzelemmel párosuljanak.

Pereszlényi András: – Szimpatikus, sok kis passzos játékot játszó ellenféllel találkoztunk. Kiegyenlített küzdelmet láthatunk az első félidőben, ahol végül 1:1- es döntetlennel vonultunk a szünetre, Füleki Álmos a 37. percben egyenlítette ki hátrányunkat. A második félidőben szerencsére hamar gólt tudtunk szerezni egy szép támadás révén, ami nagy lendületet adott a csapatnak. Ezt követően már a mi akaratunk érvényesült jobban, sokkal magabiztosabban és pontosabban játszottunk, ami  meg is hozta a gyümölcsét a végeredmény tekintetében. Gratulálok a csapatnak hozzáálláshoz, akarathoz és győzelemhez. Helyenként gyönyörű megoldásokat láttunk egyénileg és csapatban is, természetesen voltak hibáink amiket javítani fogunk edzéseken. Dolgozunk keményen tovább együtt, hogy egy sikeres és tartalmas évet zárjunk.

Szabó Zoltán:Három találkozón vagyunk túl eddig, sorban az első meccsen egy színvonalas, jó kis meccset játszottunk a Barca Academy- vel, ahol az ellenfél szerzett vezetést, amit megfordítottunk, ám sajnos a harmadik gólt nem sikerült begyötörnünk, amit meg is büntettek egy szerencsés góllal, majd még eggyel, amivel meg is nyerték a találkozót. Csapatom minden dicséretet megérdemel, a végső siker érdekében ugyanis mindent megtett. A CsHC elleni ötgólos sikerről: a srácok átérezték a meccs presztízsét, az eddigi időszak (mióta én vagyok az edzőjük) egyik legjobb meccsét játszották a fiúk ez úton is gratulálok a csapatnak a meccsen tanúsított hozzáállásért. A Goldball elleni meccs: ellenfelünk két sikerrel indította a bajnokságot, amire már úgy próbáltam fejben felkészíteni labdarúgóimat, hogy cseppet sem vár könnyű meccs rájuk, nagyon koncentráltan kell pályára lépniük. Szerencsére ennek megfelelően álltak bele a meccsbe, az első félidőben négy gólt is szereztünk, ám a második félidei helyzetkihasználásunk már nem sikerült annyira jól, ezen feltétlenül változtatnunk kell.

Takács Krisztián:A mérkőzés képe alapján megérdemelt győzelmet szalasztottunk el idegenben egy jó képességű csapat ellen, nagyot küzdöttek a csajok a későbbiekben jobb helyzetkihasználással be fogjuk húzni a győzelmet ilyen mérkőzéseken.