Női&UP: reménykeltő szezonnyitó

A férfi felnőtt csapat kupaküzdelmeit követően a hölgyek és az utánpótlás csapataink is elkezdték az őszi tétmérkőzések sorát. Az első eredmények bizakodásra adhatnak okot.

Kincses Ernő:Lassan, körülményesen és pontatlanul kezdtük el a mérkőzés ezt az iramot és teljesítményt végig tudtuk tartani az első félidőben. A második félidőben rádöbbentünk, hogy itt nagyobb baj is lehet és jobb felfogásban kezdtünk játszani. A cserék javítottak a csapat teljesítményén. A magabiztosan értékesített tizenegyes után már sok lehetőségünk volt. A klasszis egyéni alakítás után megszerzett második gólunk után végleg eldőlt a mérkőzés. Gratulálok a csapatnak hiszen az nagyon fontos, hogy megszereztük a győzelmet! Köszönjük a szurkolóinknak a biztatást , remélem egyre többen és hangosabban biztatják majd a csapatunkat! Külön szeretném megköszönni Rácz Botond technikai vezetőnknek a pénteki, emberfeletti munkáját! Hajrá CSEPEL!

Zsivoczky- Pandel Péter: – Az első fordulóban Monorra látogattunk az U19-es csapattal, ahol tudtuk hogy egy nagyon nehéz mérkőzés vár ránk. Jól kezdtük a mérkőzést, domináltunk, agresszívak voltunk Ennek meg is lett az eredménye, egy ellenfél térfelén történő labdaszerzést követően tudtuk megszerezni a vezetést. Fontos volt, hogy ne álljunk le, ugyanolyan alázattal mentünk tovább, ami újabb gólt eredményezett egy gyönyörű átlövésből. A második félidő valamivel kiegyenlítettebb játékot hozott, ám a harmadik gólt is rá tudtuk rúgni az előző kettőre, amivel végképp eldőlt a mérkőzés. Örülök a jó kezdésnek, viszont most már csak a hétvégi, Pénzügyőr elleni meccsre koncentrálunk, tudjuk hogy egy egészen más meccsre számíthatunk, de nem lehet más a cél, mint az újabb három pont megszerzése.