Felkészülés: magabiztos siker Vecsésen

A Vecsési FC otthonában folytatta felkészülési találkozóinak sorát a Csepel FC felnőtt együttese, ahol magabiztosan nyerte meg a mérkőzést.

A Pest megye I. osztályának legutóbbi bajnoka a Vecsés a Dunaharaszti MTK elleni döntetlennel harcolta ki a bajnoki címet ez előző szezonban, ám megfelelő licenc hiányában nem tudott elindulni az NB III küzdelmeiben, így ismét a Pest megye legmagasabb osztályában küzdhet majd. Együttesünkre nem várt tehát könnyű találkozó vasárnap délelőtt, ám Nagy Zoltán tanítványai végül megérdemelt sikerrel abszolválták a találkozót.

Vecsési FC – Csepel FC 0:3 (0:1)

Csepel FC I. félidő: Szűcs Krisztián – Vörös Bence, Kristóf Gergő, Haraszkó Sándor, Teplán János, Mészáros László, Takács László, Németh Zoltán, Torda Bence, Bencze Márton,Tolnay Rokkó

Csepel FC a 60. perctől: Papp Botond – Lencsés Attila, Kristóf Gergő, Aczél Zoltán, Urbin Márk, Sükösd Krisztián, Mankó Dávid, Rácz Botond, Tolnay Rokkó, Zsivoczky- Pandel Péter, Urbin Martin

Gólszerzők: Tolnay R. (22′), Torda B. (44.’), Zsivoczky P. (65′)

Nagy Zoltán vezetőedző: – Előzetesen nem számíthattunk könnyű mérkőzésre, csapatom a kellős közepén jár a felkészülésnek, amibe remekül illeszkedett ez a találkozó is. Azt gondolom ilyen arányban is megérdemelten nyertünk, ami ismét csak a csapategységet dicséri.  Dolgozunk tovább, a következő felkészülési találkozónkat a Nagytétény ellen játsszuk a jövő héten Csepelen.