Szezonzárás minden korosztályban

A világjárvány okán meglehetősen viszontagságos bajnoki szezonon van túl a Csepel FC is, ám a nehézségek ellenére minden korosztályban tisztességgel és becsülettel helyt álltak sportolóink, így megérdemelten készülhetnek a nyári pihenőre.

Az elmúlt héten és ezen a héten is szinte minden délután volt program a Csepel SC sporttelepén, tekintve, hogy egyesületünk korosztályos labdarúgói sorra tartották, tartják évzáró összejöveteleiket. Természetesen a Csepel FC vezetősége is megtartotta szűk körű záró- rendezvényét, ahol Märtz János klubelnök mondott néhány szót a Csepel FC szakmai stáb tagjainak a magunk mögött hagyott szezonról, melyben megköszönte mindenki munkáját és reményét fejezte ki egy minden tekintetben előrelépést jelentő 2021/2022- es bajnoki szezont illetően.

Június 10- én délután, klubunk U7, U9, U11- es csapatai remek hangulatú szülő- gyerek focin mérték össze tudásukat a sportcsarnokban Horváth Emese és Rácz Botond edzőink “szigorú” 🙂 felügyelete mellett, amit egy ugyancsak kiváló hangulatú közös vacsora elköltése követett. A jól sikerült program már annak jegyében is zajlott, hogy a jövő héten indul a Csepel FC nyári tábora, ahová többen is jelentkeztek a lányok és fiúk közül is.

Ezzel azonban még nem értek véget az évzárók, sőt a bajnoki programok sem, hiszen a Csepel FC Old Boys csapata még versenyben van: a csütörtöki,  Halásztelek FC elleni 4:4- es döntetlent követően rájuk vár még egy összecsapás a június 17- én 18:30- tól Csepelen, a MALÉV SC ellen, ahol akár a dobogó harmadik fokát is elérhetik a kék-piros legénység tagjai.