Kupaezüst után bajnoki ezüsttel zártuk a szezont

Felnőtt együttesünk hiába hozta a kötelező győzelmet a már kieső Közterület ellen, az Ikarus vajmi kevés ellenállást tanúsított a Kelen ellen, így egyetlen pont hátránnyal a második helyen végeztünk a bajnokságban.

Bár azt előre tudtuk szombat délután, hogy a bajnoki címre annyi esélyünk maradt, mint vizilónak az Epsomi derbin, ennek ellenére szurkolóink parádés hangulatot teremtettek a Béke téri stadionban a meccs előtt és az egész összecsapás során.Ismét bizonyították, hogy a BLSZ I. osztályában párja nincs a csepeli ultráknak!

Az mérkőzésről -ahol Darázs Sándor újoncként (remekül helytállva) debütált a kapuban- legyen elég annyi, hogy a csapat megtette a tőle telhetőt és két gólt szerezve magabiztosan nyert annak tudatában is, hogy a listavezető Kelen SC átgázolt az Ikaruson, így megszerezte a bajnoki címet. A keserédes sikert követően az Islander Division csepeli szurkolói csoport köszöntötte a csapatot és a hagyományoknak megfelelően átadta a szezon Csepeli Labdarúgója díjat, amit ezúttal Szűcs Krisztián kapus kapott teljesen megérdemelten. Fiatal hálóőrünk mindvégig kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtott és nem egyszer bravúrokkal segítette a Csepel FC együttesét bajnoki pontokhoz. A pályát elhagyva a szurkolók, a játékosok illetve a stáb remek hangulatú, közös összejövetelen búcsúzott a 2020/2021- es bajnoki évadtól, ahol a vírustól alaposan megtépázott pontvadászatban csupán egy nüansznyi választotta el a Csepel FC- t attól, hogy megszerezze a bajnoki címet azzal a Kelennel szemben, akik mind anyagi, mind infrasturkturális, mind pedig utánpótlás szempontjából jóval előttünk járnak. Mindez a bajnoki táblázaton egyetlen pontban mutatkozott meg, ami miatt nem kell szégyenkeznünk, s további büszkeséggel tölthet el bennünket az is, hogy csapatunk kapta a legkevesebb gólt a bajnokságban, stílszerűen 21- et…

Most következik egy röpke nyári szünet és amennyiben Csepelen mindenki úgy akarja, ismét úgy indulunk neki az újabb bajnoki szezonnak, hogy a reális cél a bajnoki cím lehet a Csepel FC illetve Csepel SC 110. születésnapján, 2022- ben!

Csepel FC – Fővárosi Közterület SK 2:0 (2:0)

Béke tér, 400 néző Jv.: Zám László (Tóth I. Tamás, Milavecz Péter)

Csepel FC: Darázs Sándor – Bencze Márton, Mészáros Roland, Vargovics Tamás (Urbin Martin ’55), Mészáros László, Vörös Bence (Lencsés Attila ’61), Torda Bence, Teplán János (Takács László ’61), Gauzer Levente, Mohácsik Gábor (Mankó Dávid ’55), Tolnay Rokkó (Zai Kristóf ’55) Szakmai vezető: Takács Krisztián, Edző: Takács László

Főv. Közterület SK: Ferenczi B. – Pindák A., Márjalaki B., Laschober P., Berta J., Török Zs., Gremsperger M., Mihut M. (Máté T. ’74), Szatmári S. (Sarkady Á. ’60), Király P., Bujdosó B.

Gólszerzők: Tolnay Rokkó ’10, Gauzer Levente ’12

Takács László:Amit kellett, azt megtettük ezen a napon és az egész szezonban egyaránt. Szerettük volna több góllal szórakoztatni a közönségünket de a kapu előtt ezúttal kicsit pontatlanok voltunk. Összességében azonban nem lehetünk elégedetlenek!