Az utolsó leheletig! – Csepelen zárunk a Közterület ellen

Bár sokszor, sok helyen leírták korábban, hogy a Csepel FC nem favoritja a BLSZ I. osztály jelenlegi küzdelmeinek, mégis az utolsó fordulóig maradt arra esély, hogy ezt cáfoljuk.

A pontvadászat 2020/2021- es kiírására sok mindent el lehetett mondani, csak azt nem, hogy nem bővelkedett fordulatokban. Ez maximálisan igaz felnőtt csapatunkra is, akik azokban a vírussal terhelt időszakokban többször megjárták a mennyet és a poklot is. Az őszi küzdelmek, pontosabban a 15. fordulót követően a favorit Kelen SC előnye 4 pont volt velünk szemben és ez hol 10 pontra nőtt, hol pedig -az előző fordulóval bezárólag- 1 pontra csökkent velünk szemben, ami azt jelenti, hogy a zöld- fekete és a kék-piros egyletről is csupán az utolsó fordulóban derül ki, hogy hol végez a kiírásban. Jelen állás – és a papírforma- szerint nem nekünk kedvez a csillagok állása, ám egyetlen percre sem feledkezhetünk meg arról, hogy riválisunk aktuális ellenfelei nem egyszer okoztak már nem várt meglepetést! Ehhez persze az is kell, hogy a lehető legnépesebb csepeli szurkolótábor előtt a Béke téren két vállra fektessük a Fővárosi Közterület SK- t, s az ugyancsak kék- és piros (igaz fordítva) klubszínekkel rendelkező Ikarus pedig borsot törjön a listavezető orra alá. Bízunk mindkét kimenetelben, hisz mint az mindenki által köztudott: a labda bizony gömbölyű!

Takács László:Bármi is fog történni szombaton, elmondhatjuk magunkról, hogy az utolsó fordulóig versenyben voltunk az első helyért egy olyan bajnokságban, aminek volt egy toronymagas esélyese, ahol szeptemberben a fél csepeli csapat covidos lett, ahol a folyamatos meccs lemondások miatt szinte végig 2-3 meccs lemaradásban és győzelmi kényszerben voltunk úgy, hogy az utolsó hónapra 9 (!!!) meccsünk torlódott fel! Mégsem adtuk fel soha, küzdöttünk a lehetőségért, hogy versenyben maradjunk! Szeretnénk a szezontól ehhez méltóan elbúcsúzni és mellette bízunk benne, hogy az Ikarus “csodát” tesz a Kelen otthonában. Egy biztos, emelt fővel és büszkén fogunk lejönni a pályáról! Számítunk minden csepelire!

Várunk minden Csepel FC szimpatizánst a Csepel Stadionba, zárjuk méltóképpen együtt ezt az izgalmakkal teli, végig nyílt kimenetelű labdarúgó bajnoki szezont!

Találkozzunk május 29-én, este 6 órakor a Csepel Stadionban, Hajrá Csepel FC!