Kelen SC – CSEPEL FC – Szurkolói nfók!

A szerda este sorra kerülő Kelen elleni rangadóra a házigazdák a köevtkező közleményt adták ki szurkolóink felé!

A közleményt változtatás nélkül tesszük közzé:

Fontos szurkolói információk! ⚠️

A szerdán 18:00-kor kezdődő KELEN SC – CSEPEL FC mérkőzésen a képen látható módon kerülnek elhelyezésre a két klub szurkolói. 👇👀

🏟 A Hunyadi Mátyás út felőli bejárat az egyetlen olyan pontja lesz a Kelen sporttelepnek, ahol a szurkolók beléphetnek, míg a Kővirág sor felőli kaput csak a távozáshoz nyitja ki klubunk, 19:30-kor.

🟦🟥 A vendég Csepel szurkolók ennek megfelelően a center és a középső műfüves pálya között található lelátó kék színű székein foglalhatnak helyet, míg a Kelen szurkolói a lelátó zöld- fehér székein. 🟩⬜️

A Hunyadi Mátyás út felőli lelátón rögtön a bejárat mellett a Kelen és a semleges szurkolók tartózkodhatnak, míg az építési terület túloldalán a Kelen sportolói és a gyermekek kísérői. 👧🧒💚 Utóbbit a képen jelölt módon, a pályát körbejárva érhetik el a Kelen játékosai és a kísérők.

FONTOS információ, hogy a mérkőzésre csak a Hunyadi Mátyás úti kapun keresztül tudnak belépni a szurkolók, akik az MLSZ és az aktuális kormányrendelet iránymutatása szerint fényképes igazolvány mellé felmutatott védettségi igazolvánnyal léphetnek be a sporttelepre. A Kővirág sor felőli kaput a meccs után 19:30-kor nyitják újra. Parkolás a sporttelep mindkét oldalán lehetséges. A 18 év alattiaknak nem szükséges védettségi igazolvány, ők ugyanakkor csak felnőtt kísérővel érkezhetnek a meccsre.A találkozó megtekintése ingyenes!

Hajrá Csepel FC!