Újra Bozsik torna házigazdái voltunk

A vírushelyzet javulásának és az ahhoz kapcsolódó előírások betartásának köszönhetően ismét nézők előtt rendezhettünk Bozsik tornát.

A szigorú beléptetési szabályoknak megfelelően csak olyan szülő, hozzátartozó léphetett be a csepeli sporttelepre, aki rendelkezett megfelelő védettségi igazolással, így igyekeztünk a lecsökkenteni a vírus terjedését a rendezvényen. A csapatok két, remekül előkészített pályán vetették bele magukat a küzdelmekbe, két korosztályban összesen 14 csapat lépett pályára.

Az U11- es korosztályban a Kispest két csapattal, ESMTK és a Pénzügyőr is két csapattal képviseltette magát, hozzájuk csatlakozott a Csepel FC együttese is.
Az U13- ban a  Kispest, és a Pénzügyőr 2-2 csapattal, az ESMTK a Puebla és a Csepel FC 1-1 csapattal vette fel a küzdelmet.

A torna főszervezője Rácz Botond utánpótlás technikai vezetőnk pozitívan értékelte a programot és köszönetét fejezte ki, hogy a résztvevők maximálisan betartották a mérkőzés megtekintéséhez szükséges előírásokat. Az eseményen pályára lépő ifjú labdarúgók pedig mindent elkövettek a sikerek érdekében, így remek mérkőzéseknek lehettünk szem és fültanúi a Csepelen rendezett Bozsik tornán.