Pénzügyőr meccs – INFÓ!

Hasonlóan a Budapest Kupa döntőjéhez, a szervezők a Pénzügyőr elleni mérkőzés helyszínével kapcsolatban is fontos információkat osztottak meg velünk.

A házigazdák közleményét változtatás nélkül közöljük és hívjuk fel a figyelmet azok betartására, annak érdekében, hogy az összecsapás zökkenőmentesen tudjon lezajlani:

Tisztelt szurkolók!

A 2021. május 15- i Pénzügyőr SE – Csepel FC mérkőzés megtekintésével kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatjuk a kedves szurkolókat:

A mérkőzés helyszíni, stadion belüli megtekintése a koronavírussal összefüggésben jelenleg érvényes Korm. Rendelet alapján az alábbi feltételekkel lehetséges:
A sportrendezvények (mérkőzések, edzések, gyermek tornák stb.) látogatása a koronavírus ellen védett személyek számára engedélyezett. A VÉDETTSÉGET MINDENKI KÖTELES IGAZOLNI, melyet a védettségi igazolvánnyal és személyes arcképes okmánnyal kell megtenni!

Aki nem rendelkezik védettségi igazolvánnyal az nézőként, szurkolóként nem látogathatja a mérkőzést, edzést, gyermek tornát stb.

A sportolók, sportolókat felkészítő személyek, a stábtagok, orvosi személyzet stb. esetében a védettségi igazolás nem szükséges, azonban be kell tartani a zárt kapus rendezvények során meghozott szakszövetségi előírást, azaz maximum 25 fős stábbal lehet részt venni. A pályán és kispadon helyet foglaló személyeknek a maszkviselés nem kötelező, a lelátón, sporttelepen tartózkodó stábtagok esetében a maszkviselés kötelező (kivétel a fentiek szerinti védett személy kritériumai),
A maszkviselés nem kötelező, de a Pénzügyőr SE kéri a jelenlévő valamennyi személyt a szociális távolság tartására és a maszkviselésre is,
18 év alatti személy védett személlyel együtt tartózkodhat nézőként a sporttelepen, számukra a maszkviselés nem kötelező, de ajánlott.

Beléptetés a vendégszurkolók számára:
Pasaréti úti kapun történik (a képen pirossal), a számukra kialakított „szektorok” a patak felőli oldalon a vendéglelátó, valamint a főlelátó szögletzászlóhoz közel eső része (a kékkel jelölve):

Kellemes Kikapcsolódást, Jó Szurkolást Kívánunk!