Folyamatos mozgásban Bozsik -korosztályaink

Bár a szövetség a pandémiás helyzet miatt egyelőre szünetelteti a Bozsik korosztályok hivatalos tornáit, tesztmérkőzésekre sor kerülhet ebben a korosztályban is.

A Csepel FC- ben készülő legfiatalabb korosztályok jobb híján felkészülési találkozókon tehetik próbára tudásukat. A megmérettetésekről Rácz Botond edzőnk számolt be honlapunknak.

– Az elmúlt két hétben többször is megmérették magukat Bozsikos korosztályaink. Az U7 és U9- es csapatunkkal az ezt megelőző héten a szomszédvár ESMTK vendégei voltunk. Erőfeszítéseinknek és a lelkes gyerekeknek hála, egyre nagyobb létszámmal tudunk részt venni ezeken az eseményeken, ami külön öröm számunkra. Mindkét korosztályunk, az U7 és U9- es játékosaink is nagyon ügyesen játszottak, és bizony az erzsébeti játékosok is alaposan kitettek magukért, így élvezetes összecsapásoknak lehettünk szemtanúi. Kiválóan szolgálta a felkészülést ez az esemény is.

Ezen a héten U9- es csapatunk egy vérbeli erőfelmérőn vett részt, a Kelen SC ellenében, ahol egész ügyesen helytálltak a srácok, bizony jó érzés, hogy egyre több és több dolgot kapok vissza a pályán, azokból a dolgokból, amiket hétről- hétre, napról- napra sulykolunk a gyerekekkel. A támadásépítéseink egyre jobban kezdenek össze állni, bevallom őszintén, nagyon büszke voltam focistáinkra a Kelen ellen mutatott teljesítményükért.

Csütörtökön, egy újabb “randevúra” tértünk vissza az ESMTK- hoz. Ezúttal már az U7 és U9-es csapatunk mellett az U11- eseink is edzőmérkőzést játszhattak. Egy teljes, nagy méretű műfüves pályát igénybe vevő eseményen sok szép megoldást és annál is több gólt láthattunk a gyerekek és a szakmai stáb legnagyobb megelégedésére. Ismét szembesültünk azzal, hogy -egyelőre- a gyerekeknek mégiscsak a gólszerzés a legnagyobb öröm a labdarúgásban!   –   zárta beszámolóját Boti ‘bá.

Lejegyezte: Légrádi Gábor