Magabiztos U17- es siker a szomszédvár ellen

Klubunk utánpótlása, női szekciója, futsalosai és az Old Boys is jól teljesített az elmúlt fordulóban, U17- es együttesünk kiütötte az ESMTK csapatát a Béke téren.

A felsőbb korosztályok közül az U19 március 10-án lépett pályára a Kelen SC otthonában abban a reményben, hogy tovább csökkentheti a két csapat közti pontkülönbséget a tabellán. Zsivóczky Péter tanítványai jól is kezdték a meccset, ami az eredményen is meglátszott, ám a házigazdák később megfordították az eredményt, amit a mieink nem hagytak annyiban és Tolay duplájával végül fiataljaink örülhettek az idegenben megszerzett hárNom pontnak.

REGIONÁLIS UP Közép B U -19 19. forduló

Kelen SC – Csepel FC 2:3 (2:1)

Gólszerzőink: Urbin Martin, Tolnay Rokkó (2)

A mérkőzés jegyzőkönyve

Az U17, amint azt a szalagcímben is írtuk idehaza fogadta az Erzsébeti SMTK-t hétközi összecsapáson és már a 2. percben vezetést szerzett, amit a félidőig még kettővel, a meccs végéig pedig mégy további néggyel toldottak meg a srácok, így hétgólos sikert könyvelhetett el a csapat, amivel egyet feljebb lépett a tabellán, s jelenleg a 6. pozíciót foglalja el.

REGIONÁLIS UP Közép B U -17 18.forduló

Csepel FC – ESMTK 7:0 (3:0)

Gólszerzőink: Urbin Márk, Urbin Martin (2), Pásztor Péter, Csákány Levente (2), Bakti Bálint

A mérkőzés jegyzőkönyve

U15- ös csapatunk a középmezőnyben helyet foglaló Budafok vendége volt, akiktől ősszel -az igencsak alakulófélben lévő- csapatunk 13 gólos vereséget szenvedett. Mára viszont már egész szépen csiszolódik a csapatunk, a meccsen eltűnt tízgólnyi különbség a két csapat közül és pici szerencsével akár még szorosabbá is tehettük volna a találkozót. Elégedetlenek azonban nem lehetünk, nem csak eredményben, a játékban is szemmel látható a fejlődés ennél a korosztálynál.

MLSZ U-15 Regionális Bajnokság Közép-Nyugat 18. forduló

Budafok – Csepel FC 3:0 (2:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve

Az U14- es együttesünkről gyakorlatilag ugyanaz elmondható, mint az előző korosztályunkról, azzal a különbséggel, hogy ők ősszel sem kaptak ki nagy különbséggel a Budafoktól és most tavasszal is voltak biztató jelek a játékben, ami egyelőre eredményességben nem, de a jövő tekintetében  tartalmaztak biztató jeleket.

MLSZ U-14 Regionális Bajnokság Közép-Nyugat 18. forduló

Budafok – Csepel FC 3:0 (1:0)

A mérkőzés jegyzőkönyve

További eredményeink:

Leány U-19 Közép-Keleti csoport 13. forduló:

Csepel FC – BMTE-AirEnergy 0:6 (0:3)

A mérkőzés jegyzőkönyve

Leány U-16 HNP Észak-Nyugati csoport 11. forduló

Csepel FC – Érdi VSE 2:2

Gólszerzőink: Ráckevei Réka (2)

Regionális Futsal Bajnokság Budapesti 1. csoport 11. forduló

Csepel FC – AC Villám 10:2 (1:1)

Gólszerzőink: Pál Attila (2), Kovács Gergő (3), Varga Botond, Tamás Dávid, Novakov Dominik, Sebestyén László (2)

Old Boys III. osztály 2. csoport

Halásztelek – Csepel FC 3:2 (1:1)

Gólszerzőink: Nagy Tamás (2)